Zetor

Ima to neko nepisano pravilo, da kada stalno obigravas oko traktora, da uvek nesto ima da se radi. Sto rece moj cale komsiji> on vise cisti motorne testere nego sto sa njima radi..
Znam ljude koji koriste traktor u fazonu: sipaj i vozi i to i dalje funkcionise i sluzi, pa se po oglasima pojave neki grobovi da se covek samo pita: kako je ovo moguce i kako ovo uopste moze i da upali.... a ja koji izduvavam kabinu kompresorom i pazim da nigde ne udje prasina, i koji sam kupio tako utegnut traktor, neprestano nesto cackam. Menjao hladnjake grejanja, ventilatore, kedere i brave na vratima, remontovao komplet hidrauliku, pvp pumpu i dizne, hidro volan kupio, komplet motorno, filter i hidraulicno ulje, instalaciju,... i eto trenutno opet traktor nije ispravan
o_O

Ima to neko nepisano pravilo, da kada stalno obigravas oko traktora, da uvek nesto ima da se radi. Sto rece moj cale komsiji> on vise cisti motorne testere nego sto sa njima radi..
Znam ljude koji koriste traktor u fazonu: sipaj i vozi i to i dalje funkcionise i sluzi, pa se po oglasima pojave neki grobovi da se covek samo pita: kako je ovo moguce i kako ovo uopste moze i da upali.... a ja koji izduvavam kabinu kompresorom i pazim da nigde ne udje prasina, i koji sam kupio tako utegnut traktor, neprestano nesto cackam. Menjao hladnjake grejanja, ventilatore, kedere i brave na vratima, remontovao komplet hidrauliku, pvp pumpu i dizne, hidro volan kupio, komplet motorno, filter i hidraulicno ulje, instalaciju,... i eto trenutno opet traktor nije ispravan
o_O
To znaci da imas para za tvoju boljku-perfekcionizam😉

Pre bih rekao to drugacije: da merak nema cenu :)

A da imam para, na traktoru bi pisalo recimo bar 7211 ili bi se neki drugi (noviji model) zavrsavao sa 45 :)

Nije ispravan za tebe, za nekog bi bio ne samo ispravan vec nov,nov.
Sve je do coveka, masina je svaka ista.
I ja tako mnogo pita se pitam kako neko nista ne cacka a ja stalno imam nesto sto me zeza.
Pa zeza i njega ali to njemu ne smeta sve dok skroz ne stane.
Ti si svakako u ogromnoj prednosti sutra kad svoj traktor stavis u oglas, mozes ceniti koliko hoces da se ne postidis kad dodju u dvoriste da gledaju, a on sa njegovim sepetom moze da se slika ili bas za sitne pare da ga proda.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ако коме треба имам да продам оригинал АЦ пумпу чешку купљена у Брну са три рупе за причвршћивање.

Ako je ti Marko ne kupiš kupiću je ja:),u svakom slučaju piši da li si rešio problem da i ja probam sa njom.

A zasto elektro pumpu ne stavite, ja je imam na 3 moja traktora, zmaju i jos sigurno 10 sam po selu montirao
30e dve zice i resen problem zauvek
Meni je bilo muka stona imt ode membrana pa upropasti ulje u motoru svaki put 30-40e ulja bacim
E nikad vise
A zmaj ko zmaj nadrukaj luftiraj pali njakaj i nikad vise problem
Drugarov basak neki 65ks 3 cilindra crkla ac pumpa naj jeftinija varijanta ova elektro
I mogu reci traju bas dugo ima ih i 5-6g starih rade bez greske
I lako mi izluftirati kad filtere menjam

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Nedavno sam jednu poručio za drugara koji je turio na Ursulu 902-904. Našao sam lika koji ih prodaje za 2000 a iste takve na polovnim automobilima 4000din. Na oko mi deluje ista kao i one što su se kupovale u Mađarskoj 90-ih i bile skupe u čkupi materinu. Dokle će, ostaje da se vidi, al da razmišljam da kupim i ja sebi-razmišljam.

Uh,toga se nisam ni setio,imam jednu električnu viška (neka kineska 0,2-0,3 bara)bila mi na Zmaju pa sam za svaki slučaj stavio Magneti Marelli koja još radi...
Možda da probam da vidim hoće li biti promene.

Jel treba neki senzor pritiska da je gasi kad nabije pritisak recimo na kontaktu? Nisam nikad radio sa time

Ja kontam da nabije neki pritisak pa se sama iskljuci?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh