Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To znaci da imas para za tvoju boljku-perfekcionizamIma to neko nepisano pravilo, da kada stalno obigravas oko traktora, da uvek nesto ima da se radi. Sto rece moj cale komsiji> on vise cisti motorne testere nego sto sa njima radi..
Znam ljude koji koriste traktor u fazonu: sipaj i vozi i to i dalje funkcionise i sluzi, pa se po oglasima pojave neki grobovi da se covek samo pita: kako je ovo moguce i kako ovo uopste moze i da upali.... a ja koji izduvavam kabinu kompresorom i pazim da nigde ne udje prasina, i koji sam kupio tako utegnut traktor, neprestano nesto cackam. Menjao hladnjake grejanja, ventilatore, kedere i brave na vratima, remontovao komplet hidrauliku, pvp pumpu i dizne, hidro volan kupio, komplet motorno, filter i hidraulicno ulje, instalaciju,... i eto trenutno opet traktor nije ispravan
Znam ja tacno kome trebaАко коме треба имам да продам оригинал АЦ пумпу чешку купљена у Брну са три рупе за причвршћивање.
Čuvaj ti nju jer kad ti zatreba ja baš tad neću imati na stanjuАко коме треба имам да продам оригинал АЦ пумпу чешку купљена у Брну са три рупе за причвршћивање.