sinisa1979
Član
A možda nije količina vode u pitanju, možda joj ph visok, pa pruža otpor....
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je arterskaA možda nije količina vode u pitanju, možda joj ph visok, pa pruža otpor....
Ja sam to pokušavao i mislim da se to ne isplati. Menjao dihtunge svake glave, čepovao sve, glave na hidrotest i iskreno mislim da ne možeš tako lako da se rešiš....al jeste put kad prvo proveriš da ne curi još negde na crevima, hladnjaku, slavinicama......Vrlo moguce da je ovo u pitanju. Bravo za teoriju. Primetio sam da je spustio nivo vode i cak su celije bilo malo bez vode.
Kada upalim traktor, kao lokomotiva pusi beli dim i Boga mi treba mu i malte ne ceo minut da se oporsvi i radi normalno.
Ako sve bude po planu, u nedelju cu skinuti rezervoar da taj deo odstranim kao opciju. Da ga otvorim i ispravim taj deo gde je udsren i vidim kakva je cevka unutra.
Jel mogu nekako da ustanovim koji cilindar se puni vodom da bih skinuo samo tu jednu glavu?
Dal mogu da skinem dizne i da vidim preko neke pamucne krpe ili ubrusa gde pusta vodu? Ili je lakse da skinem izduv i tako ustsnovim prisustvo vode?
Inace, ja tek sad od skoro kada sam produvao cevku rezervoara, mogu da oporavim traktor da radi normalno posle tih 20-30-40-60. Pre tog produvavanja nije nikako sastavljao normalan rad na vecim obrtajima. Tada je definitivno bilo u pitanju gorivo.
E sad koja je sansa da je u isto vreme i dihtung stradao, to ne znam...
Na koliko se steluju usis izduv ventili na 7011?
Hoće da se čuju ventili ako nije ubrizgavanje kad treba......a da vidiš kako se čuje i kako lupa kad pomeriš PVP jedan zub još ranijeDa ne budem previse dosadan u temi, pa sam usporio sa pisanjem ali radim na resenju. Kada sam prekljuce kompresorom nabio pritisak u rezervoaru, propisale su dve dizne na losim bakarnim podloskama.
Kupio sam nove podloske, kupio i nova creva od rezervoara do ac pumpe kao i od bos pumpe do rezervoara nazad, kupio sam i nepovratni ventil koji ide od rezervoara ka AC pumpi i kada to sve ugradim sutra, videcu dal ce se nesto promeniti.
Ako nema promene, posvecujem se rezervoaru tj svakako hocu da ga ispravim i vidim sta se unutra desava.
p.s. Nastelovao mi je majstor ventile na dal bese 20 usis i 30 izduv (ili obrnuo) i kaze da su bili pretegnuti. Ali sada mi se ventili cuju. Na koliko se steluju usis izduv ventili na 7011?
Znaci, kad resim problem sa povlacenjem vazduha u sistemu (ako je samo to), da se fokusiram na mrdanje PVP pumpe.Hoće da se čuju ventili ako nije ubrizgavanje kad treba......a da vidiš kako se čuje i kako lupa kad pomeriš PVP jedan zub još ranije
...Kupio sam nove podloske...
Znaci, kad resim problem sa povlacenjem vazduha u sistemu (ako je samo to)...
Jedan savet. Nemojte zagrevati do usijanja, nepotrebno je a i rizikujete deformaciju površine. Što od zagrevanja što od naglog hlađenja. Pogotovo podloške ispod dizni S motora. Valjda zato što su debele, hhće da dobiju nekakve kratere po površini ako se tako kale.него се загреје до усијања и шикне у воду
Ma nista nisam ja radio na svoju ruku. Majstora nema. Nikad ga za zetora nije ni bilo. Malo je falilo da mi ovaj majstor i glave skine dok se pita sta li je u pitanju..Marko samo da si blize ja bi ti resio taj problem koliko se mucis. Pozovi nekog majstora ili vozi traktor kod njega pa ce ti resiti to ocas posla. To ti je mala sitnica koja zeza. Bez veze si bacio pare na dizne i pvp pumpu jer si hteo da ustedis pa si to odneo da se nasteluje. Trebao si lepo oterati traktor kod majstora i resio bi ti za male pare to.