Zetor

Fali mu 1500e šminke minimum
I nije hidro volan već polu servo
A ti kažeš prednje gume mogu još, sa takvim gumama možeš komotno skinuti Kardan prednje vuče
Od čega je ta šasija napred?

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nigde nisam napisao da prednje gume mogu jos, vec zadnje. Prednje polovne su oko 150e.
Ja sam moj traktor ofarbao kompletno za 200e. Ovaj da kosta 250-300 sa sve nalepnicama meni pije vodu.
A to sto je poluservo, jel to nesto menja? Zar i dalje nije lak na volanu?

Meni ovo deluje kao ne održavan traktor, kao najjeftiniji iz Francuske, Nemačke Austrije (nije bitno) koji je bio na oglasima i naš čovek ga uvezao i sad treba neko od nas da kupi i da se pati... Vidiš da čim je ušao u brazdu da je lamela odkazala (ne znači ništa, ali opet...) Kao da u taj traktor nije zadnjih 5 godina uložen ni evro... Samo polako i nemoj da se zaletiš... Sve može da se popravi samo da li imaš matematike...

Jeste relativno lak, ali čim točak udari u džombu namota volan!!
Nikako mi se ne svidja ne bih ni išao da ga gledam
Kod Matića u selu smo uzeli Ursus 904 koji nije ogreban, traktor čestit iz kuće, platili 7200 odma kupili prednje gume 500e
Traktor ima sve tegove sve poteznice, novo mehaničko gramer sedište, pomoćno sedište za svaku pohvalu traktor, evo radi već 4_5 meseci u šumi nije se nakašljao!!!!!
A mnogo sposobniji od tog zetora, ima pun hidro volan!!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ako ne zameras, moje mišljenje je da je ovo rbina, krš. I da ga ne treba kupovati.
Tvoje pare, tvoj merak. Ali nemoj da bude tri puta preslagan motor a oni kažu generalisan, sredjena lamela a ono najjeftija obloga stavljena. Kad mu je duša isterana onda mora mnogo para i vremena da se uvede u red.
U kom selu je to?

Slazem se, odnosno delimicno se slazem. Ja bi mozda iso da ga gledam, ali da je jeftiniji. Za 8500 evra bez prednjih guma, zadnje upolovlacene i izjeden od rdje ne bi gledao pa da je jedini. Takvo stanje je prosle godine imao jedan u okolini LE za 7000 evra. Taj matrapaz sto prica radjena generalna, ulja i filteri i trista cuda znaj ga ti jer realno vole oni tako.

Hvala svima na savetu.
Nista ja nisam odlucio. Vec razmatram. Vrlo moguce da je ovo bas los izbor koji bi mi patnje naneo.
Mogu ponuditi neku bezobraznu cenu od oko nekih 7500 pa ako hoce, hoce. Nista mi zapelo nije.

p.s. Jel su ovo neke automatske poteznice? Jel to znaci da sa njima ne bih mogao moje uredjaje da koristim?

Ovo teško ikada može ličiti na ono što ti želiš.
Ja bih ti čak preporučio da kontaktiraš nekog poštenog uvoznika, recimo onaj Dragan 'iz Švajcarsku' je dovozio solidne mašine, a čovek se i razume i da ti doveze pristojan Zetor koji se može srediti onako koko si zamislio.
Pretraži i sam malo zapadne oglase, Sloveniju itd..
Sada, kada imaš pare u džepu, najbitnije ti je da ne žuriš, jer nema razloga de ne uzmeš najbolju moguću opcijju koja se može naći za predviđene pare..

Ne treba gledati toliko vanjski izgled ako je on mehanički dobar, treba vidjeti kakav je motor jel ima oštrine na gasu jel dimi puno, onda mjenjač vidjeti kad smanjiš gas na ler i kad je u brzini držiš ga na kvačilu i možeš čuti jel nešto lupka ili tako nešto, vidjeti kakve su kočnice i jel hidraulika ispravna jel radi kako treba. Kod nas bi on u takvom stanju bio oko 7500e možda i manje.

Hvala svima na savetu.
Nista ja nisam odlucio. Vec razmatram. Vrlo moguce da je ovo bas los izbor koji bi mi patnje naneo.
Mogu ponuditi neku bezobraznu cenu od oko nekih 7500 pa ako hoce, hoce. Nista mi zapelo nije.

p.s. Jel su ovo neke automatske poteznice? Jel to znaci da sa njima ne bih mogao moje uredjaje da koristim?
Prilikom kacenja mozes ih izvuci pa dobijes nekoliko cm da je lakse zakaciti orudje..

Ovo teško ikada može ličiti na ono što ti želiš.
Ja bih ti čak preporučio da kontaktiraš nekog poštenog uvoznika, recimo onaj Dragan 'iz Švajcarsku' je dovozio solidne mašine, a čovek se i razume i da ti doveze pristojan Zetor koji se može srediti onako koko si zamislio.
Pretraži i sam malo zapadne oglase, Sloveniju itd..
Sada, kada imaš pare u džepu, najbitnije ti je da ne žuriš, jer nema razloga de ne uzmeš najbolju moguću opcijju koja se može naći za predviđene pare..
Ako ce vec uvoziti moze uzeti dosta bolje za te pare..

Ne zuri mi se svakako nigde bas.

Vidite ovog. 10.500e selo Stojacak.

https://postimages.org/]

245186882-167481132203786-2377560950904150280-n.jpg
[/URL]

245268436-237185645135636-205652081739114042-n.jpg
[/URL]

245301398-203266978584966-3205184408577563835-n.jpg
[/URL]

245464970-240210744824363-5628871735082758813-n.jpg
[/URL]

245537860-988100108425462-654930595382740786-n.jpg
[/URL]

https://bettafishcaretaker.com/decorations-diy]paint[/URL] for fish tank ornaments[/url]

Mislim da se nismo razumljeli..
Rekao sam da ako ce uvoziti i davati toliki kes bolje mu je uzeti zapadnjaka sa zf komponentama, klimom itd.

Marko, ti biras sta kupujes ali po meni je bacanje u vodu uzimati zetora od 70ks za 10k eura. Jer zate pare se vec prodaju zapadnjaci..
Kao sto luka rece imas isto i ursusa 904 koji je slican zetoru 7745, tacnije motor mu je isti. Ali su ostale komponente pojacane: veci mijenjac, veca kabina, gume osamnaeske itd.
I te pojacane komponente mu omogucuju da radi sa prikljuccima kao traktor od 90ks, tipa 3 brazde plug.

Hvala svima na savetu.

Bezobrazna cena nije 7500 tvoja, već njegova. Realno, ništa više od 6000 evra ne trebas da daš. Ovde ima uloga više od 3000 evra da bude bombona, a možda bude nikada bombona.

Марко сад сви дају неку своју процену,па ево,ја не би дао евра више од 5000е за тај трактор.То се види да је сатрвено до краја,душа му изашла,џаба је ту крпљење.Имаш ти ту улога и то доста.Да је 7245 па да буде 6000е макс у том стању.Довозили су код нас такве гробове па сређивали и продавали скупље.Купи неки крштен трактор а не да се кајеш,па макар то био и 7211 ал нек ваља. 7500е што кажеш да је безобразно,то је за тај трактор премија.

Овај зетор је жива ојебина за те паре колико га цене леп 577 да се узме и то да се нађе са предњом вучом. А овде се прича о увозу трактора као да је то проста ствар оно видиш купиш и дотераш кући. И ти из увоза нису баш много јефтинији од таквих трактора овде што има и што може да види и проба. Ето видимо овог зетора из увоза каква је ојебина па ја то, не би увезао да ми га поклоне.

Nazad
Vrh