Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
7211 ti je i moj savet.Što mora imati prednju vuču.Valjda ćeš ugrabiti da po lepom vremenu odradiš tih 5ha a i priča se da su strefljeni (kao serija).Ovima sa duplom vučom je i duša isterana.Čak bi i jedan 5211 bio dobar za tvoje potrebe.Možda je bolje "višak" para utrošiti na neku bolju mašinu koja ti je potrebna.Nista od ovog definitivno odustajem onda.
Imao sam neku racunicu, ali je istina da je to moguca velika macka u dzaku.
Bio je jedan lep 7211 kao lutka sli ga vise nema na oglasu.
A nikako mi niie jasno zasto ovaj tako dugo cuci na oglasima:
http://www.polovniautomobili.com/traktori/18869096/zetor-7011
Samo dok ne popucaju glaveZa motor se neću složiti!
Za hidraulik hoću, mada i Zetor ima neki plivajući, i dosta fino radi naravno daleko od IMT
Zetorov motor, mokre hilzne glava svaka posebno, linijska pumpa to je milina za održavanje!!
Nema odrzavanje!!
Jedan sklop oko 70e džaba, i glava 30_35 da se uradi
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Aco nebi se složio to za ursusov motor ,znam imaš ursusa ali generalno IMR motori su izdržljiviji ,manje se griju .Kod ursusa 355-360 je manji hladnjak i više se grije ,kod mene svi kolko ih ima u selu su imali problem sa hlađenjem i glavama zbog pregrijavanja u težem poslu.Imt ni jedan nije imao jedino koji su ostali bez vode pa se pregrijali.Za ZETOR ne znam koliko su dobri motori u odnosu na IMT, ali imam C 360 i od manjih IMT-a sigurno nijedan nema bolji motor. Da tako dobro pali, dobro vuce i malo trosi i jos izdrzava sve i svasta to IMT motori ne mogu sem mozda hvaljenog S44. Sto kaza Luka zasebne glave, linijska pumpa, milina. Sto se hidraulike tice tu je vec traljav. Kod IMT mrdnes malo rucicu i poluge mrdnu par milimetra, a kod ovog mrdnes malo, ono nista, aj jos malo one odose nekoliko centimetra.