Interesantno da se u temi zetor cesto tako hvali neki drugi traktor. Pogotovo ovaj Luka unosi zabunu i unosi crv sumnje, umesto da posalje broj da se dogovorimo i idemo da pogledamo traktor
Ja imam samo jednu dilemu: da li da kupim ovaj jeftin 7045 koji bi trebalo malo nasminkati ili da se, ni sam ne znam kako, isprsim jos da odmah kupim sredjen 7045/7245 ali je razlika u ceni prilicno velika tj minimum nekih 2-3.000e a za taj novac znate vec i sami sta se sve moze.
Evo kako stvari stoje, da podelim sa vama.
Traktor oko koga pregovaram je tek uvezen iz Francuske. Navodno mu je motor kompletno uradjen u Francuskoj. Stigao je sa nekim KUHN plugom obrtacem, automatski prevrtac. Jedan uvoznik taj moj poznanik je blizu mene a drugi je njegov drug poljoprivrednik valjda iz nekog sela kod Panceva.
Kada je ocarinjen, da ne bi prljao svoje masine, taj covek gore iz Vojvodine je odlucio da izore to sto ima sa ovim zetorom, kad je vec plug nakacen na njega. I u oranju je pokidano srce lamele. Traktor je rastavljen na pola, zamenjene su obe lamele, uljeitd, i vracen je u oranje da zavrsi posao.
Nekim pregovorima su se ova dvojica dogovorila da ovaj zetor sa tim kuhn plugom i neki tarup predju kod ovog mog druga blizu mene. I onda mi je on rekao da ako hocu, mogu ga ja kupiti za cenu tu 8500e.
Saljem vam slike koje ja imam mahinalno slikane posle oranja pa
procenite kad bi se opralo blato sa njega nasta bi to licilo.
I koliko li su teski ovi njegovi tegovi u felnama napred i pozadi?
edit -- slike obrisane