Zetor

Овај зетор је жива ојебина за те паре колико га цене леп 577 да се узме и то да се нађе са предњом вучом. А овде се прича о увозу трактора као да је то проста ствар оно видиш купиш и дотераш кући. И ти из увоза нису баш много јефтинији од таквих трактора овде што има и што може да види и проба. Ето видимо овог зетора из увоза каква је ојебина па ја то, не би увезао да ми га поклоне.
То је највећи проблем,сви мисле одеш преко и ето га,чека на тебе.Ај да видим нек неко нађе зетора за мале паре у европи,нема шансе,оде за сат времена.Цела Пољска и Балкан,Порутугал чучи на интернету и чека да излети нешто.А тек папири,транспорт.Увезао сам ја Штајера пре пар мјесеци,катастрофа са папирима и царином.

Па то и кажем неки причају о увозу као да идеш у радњу и купујеш векну леба. Ево видимо какви су то домаћини преко и какве ојебине се довозе код нас мсло ушминкају и, продају. Оа ја би пре отишао код нашег човека и купио трактор за кућу али од домаћина не накупца. Ето за 8000е се од Салета Ратара могао купити рус да се не постиди новога. Код њега си могао отићи закачити плуг и узорати пола села за пробу, а да видим преко када одеш дали би ти дали да упрегнеш трактор да га пробаш. Би мој кривак него оћеш, оћеш, нећеш довиђења. И тамо трактор да ваља чему ни евра није јефтинији него код нас плус дажбине увоза и транспорта.

Nista od ovog definitivno odustajem onda.
Imao sam neku racunicu, ali je istina da je to moguca velika macka u dzaku.
Bio je jedan lep 7211 kao lutka sli ga vise nema na oglasu.

A nikako mi niie jasno zasto ovaj tako dugo cuci na oglasima:
http://www.polovniautomobili.com/traktori/18869096/zetor-7011
Могуће да људи беже од њега јер је фришко офарбан па мисле да је само ушминкан. А да би се овако офарбао трактор мора цео да се расклопи немогуће га је офарбати склопљеног. Видим и да је механички волан као и код мене треба га редовно подмазивати да би лако ишао односно сваки пар дана. Иначе ако је мотор ок овај трактор и није скуп.

Па то и кажем неки причају о увозу као да идеш у радњу и купујеш векну леба. Ево видимо какви су то домаћини преко и какве ојебине се довозе код нас мсло ушминкају и, продају. Оа ја би пре отишао код нашег човека и купио трактор за кућу али од домаћина не накупца. Ето за 8000е се од Салета Ратара могао купити рус да се не постиди новога. Код њега си могао отићи закачити плуг и узорати пола села за пробу, а да видим преко када одеш дали би ти дали да упрегнеш трактор да га пробаш. Би мој кривак него оћеш, оћеш, нећеш довиђења. И тамо трактор да ваља чему ни евра није јефтинији него код нас плус дажбине увоза и транспорта.
Тако некако.Наравно има изузетака ал ретко.Једноставно тржиште је толико колико је а потражња огромна,поготово за Зетором. Сад је Скандинавија актуелна за Зетор ал и тамо се смањује број,масовно се купују.Нађе се по неки кристал у Италији ал гробље. Не знам како га је у Чешкој ил Словачкој узети.

Jbg ja bi isao da pogledam,meni na slikama deluje kao malo vise zapušten ali ne mora da znači da je i mehanički los,dok ne odes neces znati a i kad vidiš i probas onda ponudis cenu.Koji god polovan da kupis imaces ulaganja.

Ovaj Zetor prvo treba oprati, odmah bi bilo prijatnije za gledati u njega, a koliko je ispravan to niko ziv od nas sa foruma ne zna dok ne pogleda uzivo traktor
Kakvih sve traktora ima sa deformisanom limarijom, nekompletnih, ovaj nije toliki grob, jeste da ga je korozija pocela hvatati ali te se stvari najlakse resavaju
I na kraj krajeva ovo ce biti sredjeno u nekoj garazi i osvanuce u oglasima sa cijenom od 10000€

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Za ovako malo zemlje koju radim, ipak bih mogao da se spustim na zemlju i kupim 7011 ili 7211.
Bas je velika razlika u ceni od duplaka. Malte ne bukvalno duplo.

Jbg ja bi isao da pogledam,meni na slikama deluje kao malo vise zapušten ali ne mora da znači da je i mehanički los,dok ne odes neces znati a i kad vidiš i probas onda ponudis cenu.Koji god polovan da kupis imaces ulaganja.
To i ja kažem, najbolje otići pogledati i onda znaš sve. Tako i meni kupac došao za traktor i kaže dosta bolje izgleda uživo nego na slikama.

Za ovako malo zemlje koju radim, ipak bih mogao da se spustim na zemlju i kupim 7011 ili 7211.
Bas je velika razlika u ceni od duplaka. Malte ne bukvalno duplo.
Узми у обзир да купујеш трактор да буде једини у домаћинству.Треба и ситне послове са њим радити.

Ljudi taj traktor je radio na farmi, sav ga amonijak pojeo a da nepričamo da je svaki dan paljen i zimi i leti, radio i sa kardanom i donjom poteznicom, hidraulikom i ko zna kojekakvim priključcima možda i predimenzionisanim, mislim da tu ima previše uloga sobzirom kako Marko voli da je to uredno i domaćinski.

Bas tako. Svaka rec je na mestu i logicna. Necu ga ni razmatrati ipak.
Sad mi je bas drsgo sto sam podelio sa vama ovu pricu i sto je prevladao zdrav razum.

Kada kupujem auto, uvek je bolje dati vise novca, jer kad kupis jeftinije i losije, nikad ne mozes sa razlikom tog novca da taj los dovedes u stanje dobrog skupljeg.

Za motor se neću složiti!
Za hidraulik hoću, mada i Zetor ima neki plivajući, i dosta fino radi naravno daleko od IMT
Zetorov motor, mokre hilzne glava svaka posebno, linijska pumpa to je milina za održavanje!!
Nema odrzavanje!!
Jedan sklop oko 70e džaba, i glava 30_35 da se uradi

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh