Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav78 je napisao(la):..ja bi zensku uzeo...
tibor je napisao(la):zombie_666
Na 1000 obrtaja vrti kardan?
ivan610988 je napisao(la):@zombie666 Pa pisao sam ti na PP o tome, trebalo je da lepo procitas poruku. LEva mala rucica koja sluzi za pogon prikljucnog vratila takodje ukljucuje i hidraulicnu pumpu. KAd je rucica skroz gore pumpa nije ukljucena. Kad je skroz dole ukljucena je samo hidraulicna pumpa, a jedan stepen vise se pored pumpe uklucuje i vratilo(ja koristim samo ta dva). Postoji jos i neutralan polozaj(jos za jedan stepen gore). Nema veze sa promenom brzine vratila. Sem kad je ta poluga u neutralnom polozaju. Onda nisam siguran sta se desava. Moguce da nece da ukopca na 1000 pa onda pumpa ne radi. Verovatno je to. Vodi racuna da kad menjas brzinu na 1000 , rucica za ukljucivanje vratila UVEK bude u NEUTRALNOM polozaju.
Sto se tice pokazivaca pritiska ulja. Postoji automat sa desne strane bloka motora iznad alanasera. Ne postoji manometar u kabini. Samo konttrolna lampica. Pozdrav
Zoran0230 je napisao(la):Koja mu je cena
ivan610988 je napisao(la):Po slikama se jedino moze zakljuciti da je opran za prodaju. Guma je nista ulaganje ako je sve ostalo dobro. Da je u top stanju i sa prednjom vucom on bi vredeo oko 12000. Ti proceni. To jesu dobri traktori, ali ako mislis da ne vredi ulagati onda bolje zaobidji. Bolje nego da se zarobis. A to sto spolja ne izgleda bas nesto nemoj da obracas paznju. Gledaj mu ti sve ostalo, a sminka se lako sredi. Uostalom, neces ti s njime na igranku.
Kakav Hurlimann ce stici,da nije mozda H-360?
koliko kosta zetor 7745 u dobrom stanju??
Računaj na nekih 18-20.000KM, pa i vise ako je bas u dobrom stanju. Bas sad imas jednog na pik.ba za nešto više od 18.000KM. 7745 je teška mrcina od traktora, prijatelj ima takav sa 16.9-34" i 12.4-24" naprijed, malo sam ga vozikao prije neki dan, prilično je to velika traktorčina, nije bas za male parcele (ispod pola hektara). Dosta je okretan za svoju veličinu, ajnšlag je pristojan, veoma udoban, kabina je kao soba (ovaj prijatelj je ubacio Gramer sjediste unutra...). On je svoj prije 5-6 godina platio oko 25.000KM čini mi se, bas sam isao na piće kad ga je dotjerao, ne sjećam se gdje ga je kupio. Inače s njim vuče 2x16" plug, silokombajn, berač, spremač od 3m itd. Kaze da hoce malo vise da potrosi, al nisam pitao koliko tačno, kaze da mu je to jedina mana.
Ev našao sam ti taj oglas:
http://www.pik.ba/artikal/1181883/ze...extra-stanje-/