duki78
Član
ne raspitujem se ja za mene nego za prijatelja..on razmislja dal da uzme imt 577 ili tako nekog zetora npr. 7745...hvala jos jednom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zetor mu je bolja opcija.Problem je jedino cijena.Zetor je dosta skuplji.ne raspitujem se ja za mene nego za prijatelja..on razmislja dal da uzme imt 577 ili tako nekog zetora npr. 7745...hvala jos jednom...
Ako me oci dobro sluze ovaj zeko ima i klimu.Ne, nista se ne desava. U sredini, odmah ispod sjedista, postoji ručica koja se okreće lijevo-desno. Lijevo je 540, a desno 1000 obrtaja. Kada stavim na lijevo, sve radi bez problema, kada stavim na desno, ne radi ni hidraulika ni kardan, nista. Jel moguce da nece da uzubi kako treba? Nema sta nisam pokusavao, nece dalje na desno da se okrene.
Jel zna neko sta oko pokazivaca pritiska ulja u motoru, nema tog pokazivaca uopste? Jel to normalno? Takodje, na uberlauf se osjeti duvanje, ali to sto izlazi nema "boje". Vidjao sam da kod bas rasturenih traktora tu izlazi bjelkast dim, ali kod ovog kao da izlazi vazduh. Onako, traktor djeluje OK, kao da nije mnogo radio ali je bas dugo stajao negdje vani pa mu treba farbanje, uvezen je iz USA, evo slika:
Ako me oci dobro sluze ovaj zeko ima i klimu.
ljudi kakvi su zetori 12145
Ja mislim da su oni isti samo je razlika u jačini motora i eventualno u dimenzijama pneumatika.
moja preporuka je Zetor u svakom slcaju a pogotovu da je 4x4ne raspitujem se ja za mene nego za prijatelja..on razmislja dal da uzme imt 577 ili tako nekog zetora npr. 7745...hvala jos jednom...
ne raspitujem se ja za mene nego za prijatelja..on razmislja dal da uzme imt 577 ili tako nekog zetora npr. 7745...hvala jos jednom...
da,on ima stariji sistem serva,zato,dok noviji imaju razlika i duzi klip,pa i samim tim bolji ajnslag....a ako rade dobro kocnice,na uzglavnici ga okrenes kao rakovicu 65.Slažem se sa tim oko okretanja.Brat ima ZTS 160 konja i treba mu ceo hektar da se okrene.
Razlika u turbini i menjacu,barem je ta razlika na ursusima 120 i 160 posto su oni kopije zetoraJa mislim da su oni isti samo je razlika u jačini motora i eventualno u dimenzijama pneumatika.
Pa da i to sto kazes duplo skuplji, al bolje da uzme Zetor 7745 bolji je nego IMT 577 . . . .
Ovaj njegov je 97-mo godište a kako je na novijima ne bih znao.da,on ima stariji sistem serva,zato,dok noviji imaju razlika i duzi klip,pa i samim tim bolji ajnslag....a ako rade dobro kocnice,na uzglavnici ga okrenes kao rakovicu 65.