ivan610988
Član
Realno. Hvala. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Jičin?petarHR je napisao(la):Hm, kod nas tzv. orginal zetorov sklop (klip,karike,stublina) 50e.
Izgleda da ćemo mi iz Bosne po dijelove za Zetore u Hrvatsku, barem nije daleko S. Brod nekih 120 Km. Po meni baš i nema neke logike da su dijelovi u Hrvatskoj jeftini nego ovdje u BiH. Pa mnogi iz Hrvatske dolaze i kupuju dijelove za traktore u Doboju u Total traid. Ma da bi mogli kupovati u Hrvatskoj pa tražiti povrat PDV-a, e sad kako preko granice to neznam do koliko se novca u nas ne plaća carina.petarHR je napisao(la):Mićo, kako mi čovjek kaže orginal zetorov iz čehoslovače, jedna firma u Sl. Brodu, čak mi je i pokazivao, orginal pakovanje, znakovi..

pa trebalo bih ga komplet remontovati motor,hidraulik,kočnice ,instalacija ,kabina ma jednom rečju sveeeee pazi to je tastov traktor 7011 iz 1982g moš misliti nije rađen do sada pa se u njegovo ime raspitujem i tražim dobrog majstora koi ih remontuje da po izlasku iz radionice izgleda kao nov