Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posle dva, tri dana stajanja, kada odvijem i krenem da drukam pumpu na AC pumpi, odmah teze ide i posle 2-3-4-5x cujem to sistanje tj rezanje/struganje goriva koje pod pritiskom ocigledno ide ka rezervoaru. Bas se cuje to lepo.Kad stoji a nece da starta motor , imas problem sa povratnim ventilom na PVP , stoji od bloka motora na pumpi , vijak ima unutra kuglicu , nepovratni ventil , odrzava tlak u PVP galeriji na 1-2 bara. Na povratnom crijevu onaj vijak na PVP.
Kad je motor ugasen recimo citav dan , kad pocnes da pumpas rucno AC pumpu ide lagano i onda poslije odredjenog vremena osjetis otpor a cujes kao sistanje goriva koje se vraca nazad u rezervoar.
Ako ide odmah tesko , ventil je dobar, to im je isto problem jer je rezervoar ispod PVP i AC pumpe.
Fali gumica O ringKako rešiti prosipanje ulja iz metalne posude prečistača vazduha? Da li tu ide neki dihtung? Ulje sam sipao do oznake na posudi. Posuda se lepo kopča na nosač.
Ček samo malo, jesi ti siguran da je do goriva i povlačenja? Ako ti na drukalici odmah ima otpor i posle 4x ti čuješ šištanje u rezervoar, onda bi ja rekao da tebi nije to problem. Ako ti još pri tom providna čašica puna bila, pre drukanja, onda nije gorivo.Posle dva, tri dana stajanja, kada odvijem i krenem da drukam pumpu na AC pumpi, odmah teze ide i posle 2-3-4-5x cujem to sistanje tj rezanje/struganje goriva koje pod pritiskom ocigledno ide ka rezervoaru. Bas se cuje to lepo.
Kada upali, upali teze i pusi beli dim. Pa traje oporavak nekih 20-30 sekundi. Prpce i pusi. I onda proradi kao sat....
Videcu da mu skinem rezervoar. To je pod broj 1. Da resim to ulubljenje koje ima od nekog udarca. I razmisljam da mu stavim na izlazu dole gde postoji cep za ispustanje goriva, da tu napravim stopli da odatle uzima gorivo za pumpu da ne busim novu rupu posto je postojeca iz rezervoara dosta visoko. Da stavim i neki grubi filter tu. Pa ako zeza nekada, da lako mogu da skinem kad god pozelim.
Lep je udarac dobio u rezervoar, ko zna kada i kod koga. Ne znam kako ce ovo neki limar najlakse da ispravi? Mozda je i zbog ovog udarca nesto u samom rezervoaru poremeceno nekada, pa su izvucene cevi sa strane rezervoara, i ocigledno nije ni slucajno zasto je cev koja vuce gorivo iz rezervoara ka AC pumpi, stavljena prilicno visoko u rezervoaru.
Vrlo moguce da je ovo u pitanju. Bravo za teoriju. Primetio sam da je spustio nivo vode i cak su celije bilo malo bez vode.Ček samo malo, jesi ti siguran da je do goriva i povlačenja? Ako ti na drukalici odmah ima otpor i posle 4x ti čuješ šištanje u rezervoar, onda bi ja rekao da tebi nije to problem. Ako ti još pri tom providna čašica puna bila, pre drukanja, onda nije gorivo.
Da ti nije propao dihtung? kad stoji ugašen da li nestaje vode iz hladnjaka? da se kad se ohladi malo vode slije iznad klipa, pa kad pališ, em ne pali na taj klip dok ne istera kroz dimnjak (a nije puno da bi bio hidroudar na klipu), ali dovoljno da ne može lepo da sastavi 20 sekundi.....jel ti broboće u hladnjaku kad radi, a skineš čep i gledaš?