Evo me.
Da kazem da je
problem skoro resen ali krivac jeste pronadjen!
Prvo smo rasturili AC pumpu. Sve cisto i uredno. Poskidali smo sve holendere da ispostujem vasu preporuku da nije mozda do nekog od njih problem. Opet sve cisto. Spakovasmo AC pumpu i upalismo traktor a on opet jako lose radi.
Onda sam skinuo crevo kod rezervoara (iznad holendera je sipka ali ima deo/parce creva sto mi je olaksalo posao. Produvam kompresorom od AC pumpe ka rezervoaru, i vidim da je opet skroz cisto. Nakacim na to crevo flasicu od 0.5 litara punu nafte i upalim traktor. Opet lose radi.... ja se smorio skroz ali nisam lepo ni proverio jer je brzo AC pumpa izvukla to gorivo. Malo je otislo na dizne a mnogo preko prelivnog ventila od pvp pumpe u rezervoar.
I odlucim da probam to jos jednom i ovog puta napunim punu flasu od 1,5 litara goriva da jos jednom to probam.
Upalim traktor i posle nekih 10ak sekundi vidim da krece da prima gas a
onda krece da prima odlican pun gas na preko 2000-2200rpm i radi kao sat!
I onda shvatim da je rezervoar krivac! Tj dovod goriva iz rezervoara!
Produvam taj deo malo i sastavimo opet to crevo da sve bude regularno i upalim traktor koji ovog puta bas lepo radi, ali na punom gasu tj na oko 2200 rpm blaaago zeza i ima tu trzavicu. Ocigledno ga opet zeza taj deo zacepljenja u rezervoaru i onda uvuce negde vazduh.
Evo napravio sam snimak. Ovo je trenutno stanje. Obratite paznju
kako juri vazduh kroz povratno crevo u rezervoar i kako na kraju snimka kada smo dali pun gas, vri vazduh u AC casici zbog zacepljenja! I ostro uvo moze da cuje i bagovanje motora na tih 2200 rpm zbog ovog vazduha koji juri kroz sistem.
Hvala svima na savetima koji su ocigledno bili 100% korisni!
Em sam dzabe pukao 200e za ovo oko pumpe, em bi mi majstor i glave motora skinuo, samo da nisam odlucio da jos jednu flasu goriva direktno povezem na sistem.