Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri creva u rezervoaru da se nije slucajno odvojio u unutrasnjosti neki komad gume pa zacepljuje dovod goriva ili je duze po sa pomerilo i upire u dno pa zacepljuje. Nebi bilo lose pregledati rezrvoar da nema taloga ili da nesto nije upalo pa pravi problem. Za casicu se slazem, trebala bi biti stalno puna. Mozda promeniti gumicu na casici ako vuce vazduh.Kada se traktor ugasi, casa od AC pumpe se napuni.
AC pumpa je takodje sa sve pumpom odneta kod bosiste i naglasio sam da se i ona proveri. Kaze bosista da jako lepo vuce tj da je ispravna.
Kada mi se ovo prvi put desilo i kada se traktor posle trokiranja u voznji ugasio, i kada sam se namucio da ga opet upalim i da se dovucem polako do kuce, u jednom trenutku je sve proradilo ispravno i primao je pun gas.
Vec sutradan kada sam ga upalio, opet isti simptomi. tj kao ovi na snimku.
Ja bih pre reko da je negde zapusen dovod i pravi vakum jer da negde vuce vazduh nebi se posle gasenja casica napunila gorivom vec bi i dalje ostao vazduhDa nije neko crevo napuklo ili nosač nekog filtera?