sinisa1979
Član
Da nije slučajno filter vazduha prljav? Raskači mu crevo na usisnoj grani da direktno vuče. Nemam Zetora i nepoznat mi je skroz ali proveri i to. Ali čašica mora biti puna goriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moraš vazduh ispustiti.U sred rada traktora, odvijem osigurac koji je drzi tj popustim je da bi vazduh izasao, ili odvijem na ac pumpi drukalicu gde i tu moze vazduh proci, ali sve to kada uradim, opet bude ovako kao na snimku. Kako da je nateram da bude puna?
Tako je! Glave ne pipaj.Glave ne bih dirao ni slucajno,
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
U potpunosti se slažem.Po meni kupi novu AC pumpu.Ipak to nije tolika stavka ako problem nije u rezervoaru u šta sumnjam jer imaš vazduha u čašici.Glave ne bih dirao ni slucajno, samo gorivo, na kraju ac pumpa nova.
Slican sam problem imao na kombajnu, poluga za gasenje se nije vracala do kraja.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
crko ti je regulator obrtaja ili nema ulja u njemu 100%lepo se ponasa u samom startu voznje do 900-1000 rpm i dozvoli mi, posle 2-3 km da prima lep gas do nekih 1300-1400 rpm. Preko tih obrtaja baguje.
Ako je do problema sa gorivom , na vijcima na cijevima koji imaju rupe ti se zaglavilo nesto, ne pomaze tu spajanje na rezervoar , svako crijevo otvoriti u produvati , pogledati u supljim vijcima, ako je problem do goriva.Kada budem potopio usisno crevo u cist dizel, i kada bude ostranjena opcija da je rezervoar, tek se onda glave diraju. Do tada postoji nada da se traktor oporavi.
Crevo tj dotok goriva od rezervoara do AC pumpe sam duvao kompresorom na 8 bari u pravcu od AC pumpe ka rezervoaru. Takodje sam skinuo cep rezervoara i kada sam dunuo u rezervoar, poteklo je jako gorivo kroz to crevo koje ide u AC pumpu. Ali dobro, vazduh se u casici vidi i sumnja postoji. Ne znam gde uvlaci taj vazduh....
ja sam, evo kad sve nabrojano uradis, na kraju zameni regulator obrtaja na pumpi, onako odokativno tesko da se moze utvrditi neispravnost, plus drugacije se ponasa tad stoji i kad predje odredjen broj obrtaja (sto je upravo i problem kod tebe) kad ima lufta u sebiNeko je pomenuo da je u pitanju regulator pumpe. Nije. Pomenuo sam da je skinuta plocica pumpe i direktno su prstom pomerani elementi (preskakanje regulatora) i nista se ne menja. Takodje je bosista otvorio regulator i kaze da je sve u redu, da je imao ulja i da nema nikakve naznake da je on u pitanju tj lepo je odrzavan.