Zetor

Чуо сам се са човеком и договорили ових дана да му однесем хидраулику на штеловање.

Imam problem sa punjenjem na 7011. Na leru kad radi, lampica ne sija. Kada dodajem gas lampica se pali, gasi. U toku rada na većim obrtajima isto se pali gasi. Električar je pregledao alternator i sve je u redu. Da li možda regler pravi problem?

Imam problem sa punjenjem na 7011. Na leru kad radi, lampica ne sija. Kada dodajem gas lampica se pali, gasi. U toku rada na većim obrtajima isto se pali gasi. Električar je pregledao alternator i sve je u redu. Da li možda regler pravi problem?
Sijalica u instrument tabli je pravila problem. Stavio sam novu i rešen problem.

Evo stao pogon hidro pumpe na ursuli 1614
Delovi 20e a posao SIZIFOV

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Ajd pomoc ako moze. Iznenada nastade problem u radu traktora, ni sa cim izazvan. Normalna voznja, bez ikakvog napora itd...

Teze malo upali. Na visokom gasu ne moze lepo da sastavi nikako. Kada krenem da vozim, lepo se ponasa u samom startu voznje do 900-1000 rpm i dozvoli mi, posle 2-3 km da prima lep gas do nekih 1300-1400 rpm. Preko tih obrtaja baguje.

Prvo sam mislio da je vazduh upao u sistem. Nije. Pa sam sumnjao na dotok goriva. Produvao kompresorom cev. Nije ni to.
Pa sam sumnjao na AC pumpu da ne vuce lepo. Ali pravi jako lep pritisak na izlazu iz grubog i finog filtera ka pvp pumpi. Nije ni ona.
Sumnja je pala jedino na pumpu i regulator goriva. Skinuli smo poklopac pumpe i direktno davali gas preko elemenata. Isti problem.
Mislili smo da je regulator/klapna na izlazu iz pumpe da svo gorivo gura u rezervoar iz pumpe a ne na dizne. Nije ni to. Kada se zatvori to crevo, opet isto lose radi.
I onda smo skinuli pumpu i dizne. Odvezao sam ih u Budjanovce kod majstora Vlade. Nije imao Bog zna sta da radi. Zamenjeni i ulosci dizni iako je generalno kao ispravan radio kao sat.
Namontirasmo sredjenu pumpu i dizne, nastelovasmo ventile i opet isto!!! Dzabe pare odose na gorivo i majstora...

Sad je ostala sumnja da je neka glava zabagovala i da je neki ventil problem. Ako neko ima ideju sta od skroz ispravnog traktora dodje do ovakvog rada, neka javi...

Погледај уље,хладњак дали меша овај бели дим ми личи на воду у компресионом простору,скидај главе нема друге,можда Стублина гумица на истој,вођица вентила дихтунг главе јбг....

Da je do goriva,gasio bi se.Ili je bošista loše uradio pumpu ili što je grunt napisao.Jesi li rezervoar isprao.

Nazad
Vrh