Zetor

Najbolje da skida jednu po jednu glavu i vidi na kojoj je dihtug pukao. Cena je korektna, ima prostora za ulaganje.

Video sam da otac i sin ameri koji imaju masinku stave magnet i pospu neki prah. Odma pokaze kada ima pukotina na glavi, bloku...

То се користи у авио индустрији и на тркачким аутомобилима где нема гвожђа. Ту покаже најбоље, код гвожђа може да буде и промашаја. За то се користе електро магнети и не знам још шта.

Proveri da li ima termostat, jer ako ga nema izbaci vodu na prelivno crevo/cev pa zato gubi vodu mozda je ne trosi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E hvala za ovaj savet, možda je stvarno do toga. Izbaci vodu na preliv čim se upali, a traktor nema daška belog dima na auspuh, čak šta nema nikakvog dima na auspuh kad radi. Ne diže temperaturu ni blizu da bi prokuvao, obično ako ode dihtung glave dolazi do pregrevanja... videćemo kako se ponaša sa plugom ovih dana, ako je ok onda ce biti trgovine.

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Borislave dal znas koliko je tezak Ursus 904 ili taj CRISTAL sa svim pripadajucim tegovima?
A to je identican traktor samo zetor ima turbo
U sumi imamo 4 komada 904 koja vuku ekipaze dizalice za trupce na metal vinkovci tandem prikolicama

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Da ne pricam o podacima iz knjige vec na KANTAR kolsku vagu da ga nateras

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Nekako mi 5106 izgleda nedopravljeno. Ipak bih mu ovde dao prednost jer je u realnim uslovima bolje da ostane na sva 4 i sama brzina nije toliko bitna vec je bitno da se poso zavrsi i da se u komadu vratis kuci.

Tako i ja razmišljam...al na takmičenju izgleda važe druge vrednosti,jer da bi pobedio računa se vreme, dok u stvarnom poslu u životu važnije je valjda da je stabilan i siguran...5106 svi znamo da je totalno promašen traktor,al za transport i povući teret je ko stvoren,baš zbog svoje težine

Неко је од колега носио од Зетора целу хидраулику у Чантавир на штеловање, па би ми требао број мајстора.

Да ли има негде у Војводини да се продаје зетор 5011 или 5211? Рекао ми један човек ако чујем да му јавим.

Да ли има негде у Војводини да се продаје зетор 5011 или 5211? Рекао ми један човек ако чујем да му јавим.
Imam ja ako ga interesuje Zetor 6011.

Nazad
Vrh