Zetor

Pa takve su cijene tu kod nas, dosta dugo smo tražili, nema ništa pametno u budžetu do 7 tisuća eura. Pogledali smo više traktora, sve je jad i bijeda i dosta skuplje, cijene otišle u nebesa. Kum je sad prodao svoj mali Ursus 335 u osrednjem stanju za 3000e.
Ovaj 5911 je uvoz iz Francuske, ima prednje i zadnje tegove, zadnje gume nove radijalne, hidro volan, amortizere, brzi kardan, grijanje kabine, ravan pod, kabina je izolirana i dosta udobna, brzine se super šaltaju bez krčanja, svježe je registriran i zasad nema uloga u njega, tako da smo još i dobro prošli.
Limarija je malo lošija, ali radit će u šumi, kum nije baš nježan sa strojevima, pa žali Bože uopće popravljati lim🤣

Kolega mi je prodao 7011 sa sitnijim nedostacima i utegnit traktor za 4500.
Koliko bi bio ovakav sa 5500 rs
9e32a1697ce77db5973b6531799b2fc9.jpg

Takav bi se tu lako prodao za 11-12 tisuća...
Bio bi dobar biznis da se uvoze traktori od vas k nama, samo ne znam kako je s papirima i ostalome radi EU...

Mozda covek ima vrata. Vidim da je neka ojacanja pravio. Verovatno za sumu.
Svakako je ovako nesto retko u oglasima.
Ja kada sam jurio traktor, ove oglase sa slovenackim kabinama nisam razmatrao. A prodavac mog traktora mi je rekao da mu je covek nudio 1500e ako skine kabinu, ali ovaj nije hteo ni da cuje. Tj zvao je kad je oglas bio postavljen, i ponudio mu novac.

Meni bi dobro dosla vrata od 72xx ili 77xx koja imaju mogucnost da im se prozor otvori.
Nisi jedini ;)
Nisu za šumu ojačanja, to je bio traktor viljuškar i prodavao se u delovima. Imao je vrata, ali ih je prodao izgleda. Zimus je bio okačen oglas, mrzelo me da se cimam do Subotice po hladnoći i lošem vremenu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh