Zetor

Prednji amortizeri su čudo, imao sam dva komada 6211, jedan sa njima, drugi bez.
Ovaj s amortizerima je bio puuuno udobniji. Meni je pukla jedna opruga, nisam ni primijetio, ne znam koliko dugo sam se vozio tako, slučajno smo otkrili.
Jedina mana je da je traktor malo neokretniji, ali to i nije takav problem, s obzirom na to da mu inače treba manje mjesta za okretanje nego IMT-u 539.

Tako je. Doduse nama je oko 1 cm "leg'o" s jedne strane, ali to se nije moglo primetili.
Malo hoce i da "odskace" pa zato je malo veci krug za okretanje, ali je to zanenarljivo.

Koje ulje se sipa u hidrauliku Zetor 8441?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Društvo jel ima neko knjigu za 5011
Zanima me koliko mu je pritisak u hidraulici?
I momenti stezanja na motoru
Zazor ventila
I tako osnovne stvari

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ventili-0,25
Momenat pritezanja 167-177Nm

Pritisak ulja 160 bar.Ovo je iz upustva za 5211, trebalo bi da je isto i za 5011.

Ovako izgleda traktor koji radi u šumi i ne čuva se i ne održava, inače na prodaju je traktor ovaj od prijatelja.....

Screenshot-20220301-093950-OLXba.jpg
Screenshot-20220301-094004-OLXba.jpg

Ovo ce uzeti neki svercer i za 15-20 dana srediti, nece se nista poznati u kakvom je stanju bio, neko ce naletiti i uzeti misleci da je nasao dobar traktor

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Evo ti Boruslave traktor po tvom ukusu
Vjerujem da ga cijeni 25 hiljada

Zetor 7745 TURBO 96 god 68 kw (Po dogovoru)

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Njega ce jedino kupiti neki penzioner ili stariji covjek koji je pred penziju, da odradi koji dulum svoje zemlje sa merakom. Koga zaboli kako je rodilo.
Prosjecnom poljoprivredniku je to ludost..
Borislave, da li su u igri samo zetori?

Nazad
Vrh