lovac luka
Član
A kad prodješ pored kuće u kafanu ili u kurvanje?????Nije to tako ni loše. Kad se pibližiš selu domaćica već trči da otvori veliku kapiju.
Goni ga u pm

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kad prodješ pored kuće u kafanu ili u kurvanje?????Nije to tako ni loše. Kad se pibližiš selu domaćica već trči da otvori veliku kapiju.
Nije to više za mene, uvatile me godine.A kad prodješ pored kuće u kafanu ili u kurvanje?????
Goni ga u pm
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Probaj iz 5... U rikverc usput..Traktor je prebacen na moje ime, uzete nove tablice i nalepnica, ocas posla, posto je vozilo tehnicki ispravno do septembra 2022 godine.
U policiji mi rekose da je imao samo jednog vlasnika, nekog Miklos Majer-a, madjara iz sela Bezdan, kod Sombora. Probacu da ga preko nekog clana pronadjem i pitam nesto o traktoru.
Utisci:
Zetor 7011 je bukvalno u svemu bolji u odnosu na moj predhodni 5711 (koliko god da je bio sredjen) i to svaka moguca stavka. Lepo tiho vergla, pali, odziv na gas je fenomenalan, utisak je da je brzi u svakoj brzini a pogotovo u rikvercu, i cas posla postigne maksimalno ubrzanje. Sediste je jako udobno, podesive tvrdoce. Kao gramer malte ne. Itd.
Ulje u motoru kao novo, zuto i lepo, medju prstima viskozno kao da je juce zamenjeno ali ga svakako menjam. Ista prica i za menjac.
Od mana bih naveo samo jednu jedinu i nadam se nekako resivu a to je menjac.
Traktor u voznji od prve brzine, pa druge, trece, cetvrte i pete upada kao u sir u svaku brzinu bez i jednog zvuka, kao sinhroni na kolima, ali zato kada se krene od te pete u cetvrtu, ili iz cetvrte u trecu itd, ne moze ni u jednu uci dok se ne smire obrtaji malte ne skroz.
Dal je u pitanju stelovanje te neke kocnice donjeg snopa ili sta vec, ali bi bilo bas lepo naci resenje.
Šalim se bićeš zadovoljan.Probaj iz 5... U rikverc usput..![]()