Zetor

Најбољи звук убедљиво 5106 и 5136 када им се набије само цев место ауспуха. Мој 5106 је резао као тенк сви га звали грмљавина, а ништа лепше него ноћу кад се враћам са њиве па га обиберим по гасу. И једна 5136 што је била, е та се чула кроз цео Врбас када прође та је урлал страхота.

Ne moze atmosverac da ima zvuk kao turbo, ima sestaka sa lepim zvukom ali sestak + turbo i jos dobar auspuh, samo mami da ga gazis jos vise

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jeste čuli Kineza 120
Niko nema takav zvuk
Atmosferac grmi urla nema turbo da smiri zvuk

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Odosmo u off, ja često čujem takvog kineza, ali jd 8icu,300+ ks, ufff
A i noćima nisam mogao spavati od par komada štajera 5160 ili tako nešto, izvlače repu po blatu po celu noć, a patos gas strejt pajp

Moj staljin imao samo cev to je bilo bože sačuvaj ne možeš raditi
Kupio original auspuh druga priča

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Нешто најбучније што сам доживео је дефинитивно агрегат V 12 бродски мотор. На 30 метара од њега не чујеш своје мисли.

U fergulama jos i nekako, jedan je kabrio i to je milina voziti kada je lepo vreme a dok sam imao 577 obavezni su bili antifoni sad mi se cini da je ovaj 560 sto sam uzeo dosta tisi,ili mi je oslabio sluh...

Traktor je prebacen na moje ime, uzete nove tablice i nalepnica, ocas posla, posto je vozilo tehnicki ispravno do septembra 2022 godine.

U policiji mi rekose da je imao samo jednog vlasnika, nekog Miklos Majer-a, madjara iz sela Bezdan, kod Sombora. Probacu da ga preko nekog clana pronadjem i pitam nesto o traktoru.

Utisci:
Zetor 7011 je bukvalno u svemu bolji u odnosu na moj predhodni 5711 (koliko god da je bio sredjen) i to svaka moguca stavka. Lepo tiho vergla, pali, odziv na gas je fenomenalan, utisak je da je brzi u svakoj brzini a pogotovo u rikvercu, i cas posla postigne maksimalno ubrzanje. Sediste je jako udobno, podesive tvrdoce. Kao gramer malte ne. Itd.
Ulje u motoru kao novo, zuto i lepo, medju prstima viskozno kao da je juce zamenjeno ali ga svakako menjam. Ista prica i za menjac.

Od mana bih naveo samo jednu jedinu i nadam se nekako resivu a to je menjac.

Traktor u voznji od prve brzine, pa druge, trece, cetvrte i pete upada kao u sir u svaku brzinu bez i jednog zvuka, kao sinhroni na kolima, ali zato kada se krene od te pete u cetvrtu, ili iz cetvrte u trecu itd, ne moze ni u jednu uci dok se ne smire obrtaji malte ne skroz.

Dal je u pitanju stelovanje te neke kocnice donjeg snopa ili sta vec, ali bi bilo bas lepo naci resenje.
Probaj iz 5... U rikverc usput.. 😂

Nazad
Vrh