Zetor

Hvala Vam na odgovorima.
I meni se čini da je nosač/ram za tegove malo drugačiji u odnosu ma x7xx modele.
Nisam znao da ih prave i prodaju u Bosni, za Slovačku znam da se mogu naći tamo za 50-ak evra.
Funkcija bi mu prevashodno bila da štiti limariju - haubu od potencijalnih udaraca.

Majstor kad je prvi put dosao da nam radi traktor, kaze odkud citava prednja maska, ja smicem ramenima, nzm kako misli, nisam ga razumeo...
Covek vidi da gledam belo pa kaze jel moguce da nisi proterao neki korac, baskiju ili tako nesto
Kaze na 5% traktora je to ispravno.
Rekoh spasao je nosac tegova, da ga nije bilo kad sam odbio betonski stub (30x30) tu bi najebala

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ovako nešto nabudži inače ovaj sam spremao za šumu vuče ekipažu 10t sa dizalicom
ea94f3790009c553b1c38c6e45a3b9cb.jpg

Flahovi su 10x50 cevi 50x50 4mm zid

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nešto me na zetoru zeza Alnaser ujutru kad je hladnije i bi i nebi okrenio a dalje čitav dan pali ko lud. Stavio sam nove četkice i sve drugo izgleda ok unutra. Akumulator je nov 140ah.
Šta bi ga moglo mučiti?

Не би знао рећи слаб сам са тиме али знам када пиксне оду да једва оће да окрене.

Nešto me na zetoru zeza Alnaser ujutru kad je hladnije i bi i nebi okrenio a dalje čitav dan pali ko lud. Stavio sam nove četkice i sve drugo izgleda ok unutra. Akumulator je nov 140ah.
Šta bi ga moglo mučiti?
Mene je jebavo alnaser na ursusu 902 dok nisam stavio nove cetkice i piksne, od tad pali ki mina. Pre nego sto sam uradio cetkice i piksne radio je kad mu se cefne. Bilo je slucajeva kao kod tebe da ujutru samo lose upali a dalje citav dan pali normalno. Dok mi se desio slucaj da je cale otisao tanjirati drugu njivu, kada je potanjirao ugasio jer traktor i bio na kavi kod njega oko pola sata. Otiso da upali traktor on ni da bekne. On me nazvao i ja doletio da skinem alnaser da ga odnesem majstoru. Cale kaze de ga molim te probaj upaliti, samo sto sam pomazio dugme on upali....... Htio sam kupiti nov alnaser ali mi je prodavac rekao da probam osposobiti stari jer ovi novi nisu kao stari.
Akumulator je 180ah dok je originalni oko 100-110ah.

Pozdrav društvo, zna li ko gde se može naći prednji nosač tegova za Zetor 6211?
Pratim oglase kod nas mesecima ali ništa.

Takođe interesuje me da li pasuju nosači tegova sa starijih modela kao što su npr 5711 i 6711? Video sam takve traktore na oglasima, pa razmišljam da pozovem i pitam da li bi mi skinuli nosač sa traktora i prodali, ali ne znam da li će to pasovati.
Ja mislim da imam još jedan nosač, nazovi me na viber. 0655236365

Jel nekome poznat ovaj traktor? Deluje bas lepo.

Treba mi jaci traktor i vec godinama planiram i odustajem od prodaje. Sad je sezona zavrsena pa imam vremena i za prodaju i za potraznju jaceg traktora.

Marko, komsija je isao da gleda taj. Mislim da je motor losiji ako sam dobro zapamtio. Ja bih mozda prodao moj 7011, ali trenutno nema nijedan 7211 a ni 7711 u oglasima da bih se odlucio na taj korak.

Nazad
Vrh