Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to sa onim duplim tegovima napred?6250 sa punim rezervarom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gumice idu!!
Video sam kasnije. Imam ih u garnituri dihtunga.Gumice idu!!
Imaš sve u Kisaču i NS
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Zar napred ne idu 16.9-28?20,8x38nazad
Ova je sigurno,znam jel mi to prvo ostalo u glavi da je prednja na tom zetoru ko zadnja na mojoj Rajki.Pok.99% sam siguran da ide 14,9x28.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko si platio pomocno sediste u Krokusu za 7011?Zovi krokus, tamo verovatno ima. Ja sam kupio od njih za 7011. Čak su mi dali i neki veliki popust jer je imalo malo oštećenje.
Oko 160€ je original, mogu ti ga doneti iz Češke.Tražim pomoćno sedište za Zetor Proxima 120. Novo ili polovno, nebitno. Sin navalio sa mnom u traktor pa moram nabaviti. Fabrički nije bilo ugrađeno. Pa ako neko ima javite.
Mislim da je bilo oko 100e, ali pošto je imalo oštećenje na sedalnom delu dobio sam popust od nekih 4000 dinara kojo sam sanirao za male pare. Ima negde u ovoj temi ali sada ne mogu da pronađem taj post.Koliko si platio pomocno sediste u Krokusu za 7011?
To je bilo pre 3 godine. Cene se menjaju.Ja ga prodajem za 90€
Original za Zetora sto ide na serije od 5011 do 7340.
Prodao sam preko 20 komada vec.
Sumnjam da će neko dati tolike pare za 6211 jer može se kupiti 7245 ili 7745 za te novce. A 7340 turbo je zakon ali kada bi našao sa Češkom prednjom vučom.Zetoraši, imam ponudu za mog Zetora 6211 da ga prodam za 11.000€
Traktor je odradjen sve do najmanjeg detalja sve komplet, od generalne do farbanja i sve 4 nove gume.
Dal ga prodati i uzeti sa prednjom vučom 6340 ili 7340 ili čak ovaj nov sada što Majevica završava?