Zetor

Sto se tice rusa,
A da razmisliš ipak o belorusu 82, kao onom što je Manjević kupio.
Mislim da je to najboji odnos uloženo dobijeno.
Naravno, ima solidnih primeraka za 5 - 7000€..
Nisam u toku sta je Manjevic kupio. Mislio sam da je on napustio poljoprivredu i da vozi sada kamione.

Marko, komsija je isao da gleda taj. Mislim da je motor losiji ako sam dobro zapamtio. Ja bih mozda prodao moj 7011, ali trenutno nema nijedan 7211 a ni 7711 u oglasima da bih se odlucio na taj korak.
Hvala na info. Zvao sam ovog prodavca i rece da pristaje na svaku proveru traktora, motor navodno isto super, pritisak radni 4 bara...

Ja jurim eto noviji, udobniji i jaci traktor 10ak hp, a sto bi se ti cimao za nikakvu razliku u traktorima sa istom snagom? Mislim na 7211.

Rus je etalon za sve ostale traktore.Možda čovek ne voli Rusa.
Rus je mrcina, dobro hvaljen na forumu ovde. I za duplo manje novca malte ne, dobije se i prednja vuca, a o snazi da i ne govorim. Ali ih nekako vidim kao da su iz 40ih godina po izgledu, kabina zna da bude mala, rucice kao da vozis tenk. Sad sam prelistao oglase i ne vidim nista pristojno.
Dok mi je kod zetora sve suprotno od navedenog, a i navikao sam se nekako.

Samo 72 ili 7711.

Jel moze neka slika vaseg traktora, moze u pp.Ja sam pre 2 nedelje stavio u oglase moj 5011 menjao bi ga za 7011 ili ako naidje neki povoljan 7211, medjutim ponuda je jako slaba tako da sam odustao od prodaje a imao sam ponudu od 4800 sto mislim da je OK za taj traktor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Treba mi jaci traktor i vec godinama planiram i odustajem od prodaje. Sad je sezona zavrsena pa imam vremena i za prodaju i za potraznju jaceg traktora.
6011 i 7011 imaju jako dobre motore, posebno 7011 je jak ko zemlja zbog njegovog mjenjača ako je u dobrom stanju, i mislim da se nećeš pokajati ako uzmeš taj traktor. Zetora kod nas ima koliko god hoćeš.

Не разбушује се блок хилзне су истог спољног пречника.
Али све је то џабе ако се пумпа и дизне не прештелују.

Не разбушује се блок хилзне су истог спољног пречника.
Али све је то џабе ако се пумпа и дизне не прештелују.
Nije tačno da su hilzne istog prečnika. Blokovi koji su predvidjeni za fi 95 moraju da se razbušuju, drugacije ne može ubaciti fi 102.

Blokovi koji fabrički nose fi 100 ne mora da se rade. Ostruže se hilzna spolja. Rupa u bloku za hilznu fi 95 je tolika da kad bi ostrugao hilznu fi 102 ostalo bi manje od milimetar debljine zida na mestu gde se stavljaju gumice.

Ватра целих 25км🤣
Ја сам баш због тог твога мислио да су код свих зетора исти промери рупа у блоку мотора.

Nazad
Vrh