Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cubi je tražio 350 evra za taj posao, ja sam našao majstora kod mene u blizini koji je odradio za 120 evra ako se dobro sećam.Nista onda od toga. To bi bio veliki posao.
Samo znaci zamena traktora tj prodaja i kupovina drugog jaceg.
Jeste, bas malo para doda, jedno 10ak hiljada eura.Markokg A zasto lepo ne prodas tvog i dodas malo para i kupus 7745 ili 6340 i zavrsis sve sto ti treba? Imaces onda traktor da ga vozis jos dosta godina.![]()
Pretpostavljam da si kupio ventile kao za glave za 7011 pa si po njihovoj sirini polirao kanale?Kod mene je motor bio zreo za generalnu, i zato sam se odlucio da radim povecanje kubikaze. Pumpa i dizne su radjene lane, pa njih nisam dirao, glave su isto bile lose pa mi je maltene bilo svejedno koje delove kupujem.
Balic to na modernije traktore postavlja od zmaja 161 od vitla… sa onim kuglama kod bolcne…Jel ko kupovao skoro pomoćni cilindar hidraulika za 80 i veće konkretno imam jedan sa Ursule 904 pa bi kupio još jedan da montiram 2 na 560
Nešto mi to baš moćno
A rešio sam da prepravim ceo 560
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Pa 7011 je vec fabricki na 102. Ne vidim sta je tu imalo da se prepravlja.Prošle zime sam ubacivao 102mm u 7011
Ništa niti sam strugao niti obradjivao.!!!
Uzeo kod kulika 4 sklopa, uradio glave kod puškaša rekao mu da ubacujem 102mm on je nešto kao prepravljao uzeo mi oko 120e
uradio pumpu i dizne 40e
Uzeo leteće ležajeve,
Radi zekonja skroz dobro!!!
Cek a gde dole da se zakaci klip? Gore na bolcni?Kum isto hoce da ojacava pa ako ima neko neku ideju ili sliku...Može i ruski od volana oko 30e ali mora dodatak na rame
Ovaj od Ursule bi išao na bolcnu na ramenu ima dobar hod