trnavac89
Novajlija
Ja sam iz okoline NišaBio je neki 8045 iz Nisa ili okoline na oglasima za oko 6000 evra. To sam relativno skoro video. Mozda bese i Prokuplje, stvarno nisam siguran, ali tu je negde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam iz okoline NišaBio je neki 8045 iz Nisa ili okoline na oglasima za oko 6000 evra. To sam relativno skoro video. Mozda bese i Prokuplje, stvarno nisam siguran, ali tu je negde
Nemaju ove sto meni treba, ovo su mi oni i poslali, danas im vratio i narucio jos neke stvari.Ima ih u Krokusu u Goloboku.
Hvala, ima tih platni, tako nesto mi je i palo na pamet da odradim ali nisam bio siguran da tako treba.Uz ta stop svetla treba da si dobio male platne od pertinaksa. Kroz rupu u sredini provuces ogoljeni deo zice i lemilicom napravis kraj zice da bude kao kugla koja ce da ti da kontakt sa sijalicom.
Reci mi kada npr skrenes pun i pustis volan sa mehanickim on krene da se sam ispravlja kako ides napred. Da li to radi i servo ? Sistem sa orbitrolom drzi i ne dozvoljava da se sam ispravi. Ako i servo drzi onda on tako stiti od povratnih udaraZasto bi to radio, ako imas ovde ljude koji su bas zadovoljni turskim setom? Evo, ja sam ugradio turski set pre 3-4 dana i odusevljen sam kao malo dete. Ne samo sto se volan lakse okrece u mestu i generalno, vec zato sto po neravnom putu cvrsto drzi prednji trap, i nema nikakvog trzanja, bezanja volana, vec kao da sam mu ugradio neke super dobre prednje amortizere![]()
Mogu motati jednim prstom do kraja i u jednom i drugom prsvcu. Posalji mi broj mobilnog da ti pustim snimak preko vibera. Imam dva kratka snimka ds ti prosledim.Pricao sam sa jednim majstorom i kaze da je ugradio par komada i on licno nije odusevljen sa tim turskim setom. Nije rekao da ne valja, vec misli da se za nekih 100 e vise moze kupiti svaku stavku posebno i orbitrol kao kvalitetnije resenje.
@markokg1982, da li mozes jednom rukom motati volan kada traktor stoji u mestu i radi na ler gasu? Nisam imao priliku da vozim Zetor sa tim turskim setom pa je svaka informacija dobro dosla
Ja sam , neisplativo , ispada bolje prodati traktor i kupiti sa servom.Da li je neko skoro ugradjivao hidraulicni volan (sa cilindrom umesto poprecne spone kod prednjeg mosta) a da je posebno kupovao sve komponente? Da li se upustati u tako nesto i kakva je razlika u ceni i u kvalitetu u odnosu na turske Anadolu setove?
Jesi pogledo prijatelju ovaj komplet što sam stavio, nema tu nikakvog glodanja a ima orbitrol.I sto je najlepse, sve sam za sat vremena posarafas i kad god naumis mozes sve da poskidas, i da vratis na mehanicki. Sto kod orbitrola nije tako. Treba prepravljati, strugati glodati....
Ovo moze samo na modele kojima je rezervoar ispod kabine(70xx, 72xx, 77xx) Na starije modele ne moze da se montira bez prepravki...Jesi pogledo prijatelju ovaj komplet što sam stavio, nema tu nikakvog glodanja a ima orbitrol.