Ovo moze samo na modele kojima je rezervoar ispod kabine(70xx, 72xx, 77xx) Na starije modele ne moze da se montira bez prepravki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo moze samo na modele kojima je rezervoar ispod kabine(70xx, 72xx, 77xx) Na starije modele ne moze da se montira bez prepravki...
Sad gledao on fabricki ima 95mm. 102mm je solidno poboljsanje, s obzirom da je hod 110mm ide sa 3100cm3 na 3600cm3, dobijas prakticno 6911Ja sam moj danas poceo da sastavljam... Stavljena radilica i ubacene stubline i klipovi, u ponedeljak najverovatnije vracam motor na menjac. Razbusen je blok od 5718 da pasuju stubline fi102.
Imas na bloku motora cepove koji zatvaraju galeriju za podmazivanje , da li imas PVP sa centralnim podmazivanjem , rekao bih da treba da imas klasicnu bez centralnog podmazivanja a pogledaj ove sa podmazivanjem uzimaju ulje sa bloka ali sa druge strane na kojoj stoji PVP , tu treba ako nemas centrano da je cep kod tebe.Gdje bi na motor od 7045 mogao da se privrne mjerač pritiska, dakle ili onaj sa crijevom koje ide do sata ili onaj sa sondom koja šalje signal do sata? Sad imam samo onu lampicu ali mi se to ne svidja. To je baš glupo rješenje, ona kad se upali u radu motor je već pokojni. Volio bi da imam pravi mjerač pritiska, možda bi mogao da se ugradi onaj od ferge sa nekim adapterom ali ne znam gdje bi mogao da se privrne na blok, znam da može tamo gdje je sada sonda od indikatora pritiska ali ima li još neko drugo mjesto? Jel radio to neko možda?