males
Član
Ne brini ako je sve ok, i ne vuce vazduh iz nigde ne bi imao problem sa crevom. Kod mene na Reno 85-14 rezervoar je nizi od pumpu i nema nikakvi problema, a od rezervoara do pumpu ide crevo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imenjače a jel sama skinula ili si ti skinuo sa njenih nogu?Meni komšinica dala dvoje hulakopki, jednu stavio na prskalicu, drugu na kantu za gorivo i sad sam miran.
Ako negde nadjes video snimak ove vuče, voleo bih da mi link pustis. Hvala ti svakako, to mi je kumov traktor pa da mu pomognem to odraditi.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Slab kontakt na mjeraču broja obrtaja, ima mala budža privrnuta naprijed na poklopcu razvoda, u nju idu 3 kabla, jedan bio skroz labav.Počeo Zetor da me je*ucka i to na sitno. Sinoć primijetim da mi pokazivač broja obrtaja brljavi, do oko 1400 obrtaja pokazuje normalno, preko toga ne ide iako motor normalno prima gas i vrti. Šta bi moglo da bude? Nisam stigao sinoć da pogledam detaljno ali mi se čini da je kod njega brojač obrtaja električni/elektronski, ima neka mala budža naprijed na razvodnom poklopcu i u nju ide par žica.