adamov zoran
Član
prevrnes kabinu skines volan i izvuces ga na gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ne treba generala nego nesto Ima u rezervoar pa poneki put zaglaviBolje radi generalnu nego da skidaš rezervar.peri ga bez skidanja
Ma reko da pitam da nema neka fora da se izvuce pa ne mozene kažem da treba generalnu nego da je lakše uraditi generalnu nego skinit rezervar
Ubaci neki lanac unutra i sa necim ga ispomeraj da malo oguli i opere to sto u rezervoaru ima. Odvrni sraf od izlaza iz rezervoara i isperi ga posle. Mozes i nekom masinom visokog pritiska da ga isperes kroz otvor. Koje crno skidanje rezervoara da bih radio istu stvar koja ti je i ovako dostupna.Ma reko da pitam da nema neka fora da se izvuce pa ne moze
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Evo je drugovi.Ima ih i sa Carraro prednjom vučom, noviji modeli. Ako je klasična Zetor češka, ovdje imaš sve objašnjeno.
Spremi živce, alat i bar 6 dobrih vijaka M12x1.25 dužine oko 150mm sa navojem na cijelom tijelu. Juče sam komšiji rastavio i sastavio prednji reduktor, polomili mu se planetari pa sve išlo novo. Mislim da mi je ovo peti put da rasklapam i sklapam bočni reduktor i svaki put nova zajebancija. Poprilično je teško rasklopiti i sklopiti sve. Moram da napravim alat za rasklapanje reduktora ali nikako da stignem, sa njim je mnogo lakše i brže ide.
Stavi sliku bočnog reduktora da vidimo kakav je, slikaj točak spolja.
Ako negde nadjes video snimak ove vuče, voleo bih da mi link pustis. Hvala ti svakako, to mi je kumov traktor pa da mu pomognem to odraditi.Da, to je Zetor vuča ali "lakša" verzija od one koja je gore na snimku prikazana. Ovu lakšu verziju nisam rasklapao nikad, evo kako to izgleda
Pasteboard - Uploaded Image
Simple and lightning fast image sharing. Upload clipboard images with Copy & Paste and image files with Drag & Droppasteboard.co