adamov zoran
Član
nije muka ima katalok ursuza i zetora a ima i po sat vremena snimak na ju tjub
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ga drzi zadnji lezaj, mislis zeger na supljoj osovini od zada da samo drzi.ti tu imas delove i od zetora i ursuza jesu slicni ali nisu isti. osovina donjeg snopa ti od ursuza a ta prednja deklica na zetora ne ide. snop drzi zadnji lezaj snopa.
Da citiram ovo :"moze se lupiti osovina da zupcanik opet cese kuciste". Definitivno tako ne moze.Pa ne znam.. koliko me secanje sluzi, moze se lupiti osovina da zupcanik cese o kuciste. Zato se i stalo sa,radovima. Ceka se eto kao taj deo da nabavim, a u katalogu delova ga i nema...i kako da nabavim nesto sto ne pripada ovom menjacu... a pitam se: ako nabavim ili napravim taj deo i usrafim sa ta tri srafa, da li ce onda sve biti ok...
Nisam sam radio. Sve vreme je majstor bio tu, i to neko ko vazi za najboljeg u mom kraju, ali je prica slicna: svaki dan rastura imt, imr, univerzsl ali ne i zetora. Ja sam ostampao u A3 formatu 5 majstorskih sema i pratili smo detaljna uputstva. I sve se na to svodi. Ako mislis na neku improvizaciju, odmah naidjes na problem. Cim radis kako treba, sve se uklopilo da bolje nije moglo. Nadam se da ce i u praksi tako biti.Bravo Marko, bas si sam uradio menjac ili je bila neka pomoc od nekog majstora, sem ovih ljudi sa foruma koji su podelili svoje znanje?