Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uf taj tip iz Kisaca je stvarno odvratno bice! Bio sam tamo, neverovatno odvratno bice.Sto se tice delova 99% uzimam u Bavanistu Agrotehna se zove prodavnica skoro uvek imaju delove na stanju za moje traktore, 5011,7245 ili 16245, ako bas nema onda samo Krokus Golobok. U Pal Beograd bio sam nekoliko puta,neki delovi su jeftiniji, al nemaju sve na stanju. Norden plus iz Kisaća izbegavam, skupi su i preko telefona gospodin je bio jako neprijatan, ne mozes se dogovoriti, ne mozes mu nista objasniti on sve zna i ako nije bio u pravu... Kod Muhe sam uzeo samo sitnice na vasarima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li ti se čujeodmah kako pritisneš kvačilo ili tek kad ubaciš u brzinu.5320 je ali me buni što se čuje u svim brzinama a mjenjač šalta ko auto nikakvih zapinjanja ni lupanja nema
tek kad krenem i u svim brzinama jednako zuji veći gas više zujiDa li ti se čujeodmah kako pritisneš kvačilo ili tek kad ubaciš u brzinu.