Zetor

Samo stavi u M i više nikad ne diraj...
To je dobar položaj za 99% poslova.

17x1150Li mislim da je to standard za Zetora, bar kod mene je isto na 5011 i 7245.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deni hvala ti. Pronasao sam kasnije tvoj post od pre par godina ali nisam bio siguran da li je ista dimenzija za 7245 i 7011. Da li ima neka caka prilikom zamene ili nešto na šta treba da obratim pažnju?

Nema nikakve cake, samo otpustite sve srafove sto drze alternator i to je to, standardno kao kod svakog traktora.

Jedan savet, kupite sto kvalitetniji remen, ovi poljski Gufero sto uvoze Krokus iz Goloboka (uglavno svi prodavci delova za Zetor i Ursus se snabdevaju kod njih) izdrze jedva 200rs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
@BOKIBOLE Ako hoces pravi kais, onda u Coningu Optibelt i to nazubljeni. Optibelt TX M=S X17x1190 Lp BX45 .Mozda je malo skuplji ali je dugotrajan i vrhunski. Stavio sam takav na 7711 takodje odgovara i na 7011 ako je fabricki alternator, ako je nesto menjano nadji odgovarajuci.

@deni89, može biti da je kod mene taj Gufero. Kada sam kupio traktor pre 4 godine bio je nov, sada posle nekih 260 sati se raspao.
@Vlada015, ne znam da li je kod mene nesto mjenjano oko alternatora, pokušacu nabaviti taj Optibelt.

pozdrav, da li je neko stavljao duboki volan umesto plitkog, da li to moze, odgovaraju li rupe? da li mozda neko ima polovan duboki volan za prodati?

U pitanju je Zetor 4511

zetor 4718 problem zeger osigurac 4brzine. dali bi bilo dobro prosiriti kanal na osovini i staviti dva osiguraca. mesta ima i nikom ne smeta to jest ne smeta trecoj brzini

Pozz treba da menjam semering kardana pa ako ko zna koje su dimenzije u pitanju je 6711

Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока

Nov sam na ovom forumu pa vas molim da mi neko nesto vise kaze sta mi je bolje za kupovinu zetor 7045 ima oko 5500 rh ili mf690 oko 7500 rh. Kakva su vasa iskustva? Unapred hvala

Pa I meni se vise svidja zetor jer je jeftiniji za odrzavanje samo me interesuje kakav mu je menjac jer nemam nikakvog iskustva sa njima posto sam dosaada promenio 3 rakovice

kupio nitovane pakne za kocnice zetor 4718 u motorpal bg kada sam namontirao ne moze dobos da naidje .poskidao male bolcne cilindra pakna upre u telo cilindra i opet nece obloge pakni nisu deblje od starih pakni.

Odvrni šaraf za odzračivanje i vrati klipiće do kraja. Vjerovatno su ostali vani malo, kako su stare bile potrošene v3ć suklipovi bili izvučeni oa tako i ostali, a id pritiska ne možeš ih vratiti.

klipici vraceni do krajs ulja nema. pakna dodje do cilindra i ne moze. trebao bi paknu da kratim. probacu da vratim i uzmem druge. moram da idem u bg ovo je poruceno postom. opruge ne stimu kratke su iglicasti lezaj ostecen semering spojnicke pogresan . jeste da je motorpal najjeftiniji a sada ce biti skuplji

Nazad
Vrh