Zetor

Za ljubitelje zekana. Malo losija slika, mrzelo nas istereravati traktor.
1_59315021_20161226_095747.jpg

To mi od suraka traktor. U martu ce biti 2 god, nije imao nikakvih problema do sada, jedino je malo polagan ali je dosta tih i udoban.

Ja imam Zetor 5011 menjao bih ga za veci,gledam crystal svi oko 4000e a ovi 5011,5211 oko 4500-5000e,a 7011 svega 5500e.Dali su crystal veliki potrosaci ili su stariji pa su jeftiniji?

Letos je meren, 3200kg, ovako kako ga vidis sa tegovima. Potrosnja poprilicno velika ali je mozda problem i gorivo koje stize na crno iz Bosne, u glavnom se vrtila od 20 do 25l po kj, dok je u zaoravanju stajnjaka bilo jos vise. Motor je 76ks, proban je sa plugom 3x35cm ali nije za njega, morao je ici 2 sporom, 2x35 je kao stvoren za njega. Generalno solidan traktor.

Drugari imam problem na Zetoru 4718, naime nekako ne reguje na ono dugme na pvp kad ga palim hladan. Pa neznam dali se to steluje nekako ili mora kod majstora. Da dodam da je to radilo pre nego sto sam radio generalnu, i tad je pumpa bila na sredivanju i od tada to ne radi.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Jel moguce od ranog paljenja?
Kad nije pritisnuto dugme lakse pali nego kad je pritisnuto.

Letos je meren, 3200kg, ovako kako ga vidis sa tegovima. Potrosnja poprilicno velika ali je mozda problem i gorivo koje stize na crno iz Bosne, u glavnom se vrtila od 20 do 25l po kj, dok je u zaoravanju stajnjaka bilo jos vise. Motor je 76ks, proban je sa plugom 3x35cm ali nije za njega, morao je ici 2 sporom, 2x35 je kao stvoren za njega. Generalno solidan traktor.

Svi se zale na potrosnju. Ja sam pre neki dan postao vlasnik proxima 100 ks pa cu vam javiti rezultate potrosnje.

Nek je sa srecom... Jel nov ili polovan

Kupljen je iz agrovojvodine sa 500 radni casova. Bar tako kazu e sad kome danas verovati. Deluje kao da je sve ok.

Super...
I meni se svidjaju novi Zetori...
Nek dugo slugi i zaradi jos dva tri komada...

Ako mene pitas Zetor je motor. Uvek je zetor samo njihove motore i ubacivao koliko ja znam.

Ne bi rekao da je proxima nego fortera! Za te vece jace modele ne znam ciji su motori ali ne bi trebao da nije zetorov motar ali ne znam pa necu da tvrdim. Bas se nesto nisam inetresovao jer ove manje proxime ima dosta po selu i niko se jos nije zalio osim na potrosnju.

Nazad
Vrh