zombie_666
Banned
Imam ručnu za traktor ali je mehanička. Inače, ova zračna instalacija mi nije toliko potrebna zbog prikolice već za nešto drugo a o tome kasnije, ako eksperiment uspije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa ručicom na spojnici na traktoru može da se vrši direktno kočenje, ili npr. da služi kao ručna kočnica, znači ako je zatvoriš prikolica ukočiA za čega služi ventil na prikolici?Da se šareni tamo ili da se preko njega reguliše?
Nzm tacan naziv modela kojeg je poznanik kupio ali je tu negde oko 120ks i msm da je bas fortera u pitanju. Prvi problem je bio sa motorom-trosio je ulje. Nije pristao na generalku i uz natezanje je dobio nov motor. Opet je imao neke probleme i opet natezanjem dobije drugi traktor. Ni taj treci put nije imao srece pa je nekako uspeo vratiti traktor a firma koja mu je prodala traktor vratila mu pare nazad.... Nisam pricao licno sa covekom,da mu ne stajem na muku,ali ga znam i kad se slegne prasina bas cu ga pitati sta se tacno izdesavalo. Prica nije rekla kazala jer kad sam se pojavio u doticnoj firmi samo su me pitali da li mi je rodjak taj i taj,jer imamo isto prezime,pokazali mi papir A4 rucno ispisan i malo su prokomentarisali "slucaj". Reko: cuo sam nesto,nisu mi rodjaci i daj ti meni ulje za moj traktor pa da ja idem.....Drugari, jel ima neko iskustva sa forterom 125 ???