markokg1982
Član
Evo slike koju sam ti obecao. Nisam mogao ranije jer sam po ceo dan bio u traktoru.
free image uploader
free image uploader
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zar ti traktor nema rucnu kocnicu?Na mom 7011 neko je menja glavni kocioni i nije stavio onaj sto ima polugicu koja otvara vazdusni ventil da bi kocila i prikolica ali zato to imama na rucnoj kocnici i kad treba sa prikolicama da kocim ja samo povlacim rucnu i pustam koliko mi treba vazduha dali da malo prikoci ili da zablokira cak mi je za nizbrdice to bolje nego da je na noznoj kocnici.Proveri rucnu ako to nema onda pravi nesto na principu tranvajke kocnice kakve imaju kamioni!Zanima me šta mi treba da na mom Zetor 7045 dobijem kompletnu zračnu instalaciju na koju bi mogao npr. prikačiti prikolicu i kočiti je uz pomoć ventila koji bi ručno otvarao. Na traktoru inače imma kompresor i izvod iz njega ide u ono čudo sa lijeve strane na koje se privrne crijevo za duvanje gume. Znam da mi treba boca i priključak za prikolicu te crijevA ali ne znam šta još?