kanački
Član
Upravo zbog lufta je iskocila polugica.To se moze sanirati ali je veoma zeznut posao za demontazu i montazu.
Hvala na detaljnom objasnjenju.
Da li ima neko stelovanje prilikom montaze polugica ili je kako razmontiram ,tako vratim ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo zbog lufta je iskocila polugica.To se moze sanirati ali je veoma zeznut posao za demontazu i montazu.
Probaj u "Agrotehna" Bavaniste.Tel. 013/751051Zna li neko de u Srbiji osim Marije ima na lageru motor ventilacije kabine za ZTS 16245 ? Kosta oko 10 000din do 100e.
- - - - - - - - - -
Nema ni PAL iz BG-a,nema ni Norden Plus,ni Jusel.
Krokus ima,ali je nesto preko 150e,dok kod jednog koji donosi kosta 95e,ali mora da se ceka.
Gledao jedan zetor zts 12245 , motor ne dimi na auspuh i ne baca uopce dim na iber lauf , da li je moguce da motor nije diran kako vlasnik kaze ili ? Cisto sumnjam da je traktor stajao od 94 kad je napravljen, na satu je 3 cifreni broj , sat nije nov i zadnje gume su skroz ishabane, da li je moguce da je okrenuo 10000RH a da je motor u tako dobrom stanju , ipak nije to fendt![]()
Ljudi jel nesto sa mojim Zetorom nije u redu ili su oni jaki potrosaci?
Vozio sam ga 25km, vukao berac, on mi potrosio 8l, trebalo mi je jedno sat ipo da stignem, nisam vozio na punom gasu....
Trose zetori svi, nije nista cudno.
to sto si cuo je sasvim pogresno kolega. zetori trose. oni motori sa 3 klipa i nekako se mogu tolerisat, a taj kod tebe voli da skrne ko i 7745. garantovano pricam. a to sto ti potrosnja u oranju nije velika je razlog lake zemlje. da je malko teza on bi trosio mozda i malo preko 30L po hektaru.Ja sam cuo da su malo potrosaci. Ali kod mene se nije tako pokazalo. Ipak ce na njegovo mesto, neki 577 ili Torpedo, sa uskim tockovima.