alen1972
Član
Ja sam na mom kinezu cackao neki saraf na bos pumpi, isto imao plombu a bio mrtav strasno i odvrnuo jedan krug, kao da nije onaj traktor, a nisam primetio da je dobio vise obrtaja nego pre ili da vise trosi, sve je isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tako kod mene, traktor je jednostavno lose reagovao na gas i slabo isao, to sam uradio i od tada ide li ide, nista ne pipam, Za potrosnju ne primecujem stvarno da vise trosi, mada ja to i ne merim nesto specijalno, gledao sam prema rodjakovom fotonu i tu su negde.Odvrtanjem tog šrafa motor ne dobija odmah više obrtaja već mu dozvoljavaš da papučica gasa ide malo više ( ima veći hod ) te mu max broj obrtaja povećavaš .
Br.obrtaja se povecava sa gasom ali ja nisam mislio na sraf iza sipka za gas(stelovanje hoda ) nego mali srafic sa plombom,bez glave ima samo pljosnat vrh za kljuc ili kombinirke,sa strane bos pumpe vodi do elemenata.Isprobano na rusu neznam za zetora.
Konacno i ja uhvati priliku da ti ovo slikam a rucica bude na M ovde je pomjerenaIma li neko sliku ručica hidraulike u kabini ali takvu da se vide oznake tj,. brojevi koji označavaju položaje ručice za dizanej i spuštanje? Kod mene tu nema naljepnice, otpala nekad a onu malu P-M-D imam.
Cudo da to nema u Osjeku.Da li neko zna di bi se moglo nabaviti razvodnik hidraulika (kocku) za zetora kristal 12045
Da li neko zna di bi se moglo nabaviti razvodnik hidraulika (kocku) za zetora kristal 12045
Koliko ulja ide u regulator boš pumpe zetora 8011![]()
Imas ili merac ili kontrolni sraf(odvijes i kad procuri to je to.)Koliko ulja ide u regulator boš pumpe zetora 8011![]()