AcA OPEL
Član
Ja samo znam da bi on trebalo da je sa kabinom,a ne bez.Sto se snage tice,valjda 65ks ili najvise 70ks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nudi mi se zetor 6718 za kupovinu ali o njemu ne znam nista,listao sam iskreno 140 stranica unazad i ni sam nigde nasao neke karakteristike o njemu ili sam nesto prevideo,interesujeme potrosnja,ks,koja im je realna cena za 79,80 god. bez kabine u dobrom stanju,uglavnom se spominju 2xxx,3xxx,...7xxx i oko ovog modela ali konkretno o njemu nema nista pa me interesuje vase misljenje o njemu
Uradio sam blokadu, majstor navario nekom jako tvrdom elektrodom, druga firma obradila masinski. Produžio sam kandje za 3 mm. Uradio sam kočnice i spustio sam traktor na reduktorima za oko 10 cm.Najmanji problem je navariti kandže na dif. Veći problem ih je obraditi tj. obraditi da svaki zub hvata jednako . To se može odraditi samo na glodalici sa podeonim aparatom , što nije neka nauka ako ima ko da uradi . U suprotnom će opet iskakati .
Trazi naivcine da mu posalju avansSta hoce ovaj da kaze sa ovom cenom traktora???
http://www.halooglasi.com/poljoprivreda/traktori/2005-zetor-forterra-114.o-753173.128.html
Ima i preko menjaca i direktno.Leva polugica izmedju nogu sluzi za ukljucivanje.Skroz dole je ukljucena samo pumpa hidraulika pa sledeci zub ka gore je ukljucena pumpa hidraulike i kardan,pa sledeci zub na gore je sve ugaseno i pumpa i kardan i zadnji korak na gore je pogon preko tockova.Pala trgovina,dao sam t-40 sa prednjom vucom za zetora 4718 (sto sam ga spominjao u prethodnom post-u. traktor mi se svidja,samo ne znam tacno rucicu za kardan kako ide. Dali ima kardan preko brzina?