Zetor

Još da je to kabina od zetora inače traktor je iz mog sela ali neznam čiji je
Zetor je Drage Pavlovog,inace traktor je u odlicnom stanju.

Takodje i ovaj drugi Zetor je iz Bavanista i od prvog vlasnika je.Mislim da ima oko 2500 sati i u odlicnom je stanju.Razlog prodaje je taj sto je covek kupio nov traktor pre par dana i ovaj prodaje.

@micigen
Verovatno je problem sa torzionom osovinom-prva slika,koja se nalazi na oznacenom mestu-skidanjem oznacene dekne moze izvaditi.
958031-torziona-osovina.jpg

img1176c.jpg

@micigen
Verovatno je problem sa torzionom osovinom-prva slika,koja se nalazi na oznacenom mestu-skidanjem oznacene dekne moze izvaditi.

img1176c.jpg

moguce !
u osovinu nabijena neka krpa ;)
koliki je inace hod i jel moze rukom da pomeras topling-vuces?
kod mene se pomera 10cm i ide veoma lako taj gornji stepen gde je osovina !

To je cvrsto i nije ga lako pritisnuti .Kada upnete topling u nesto i gurnete traktorom ,moze i rukom ko ima dovoljno snage ,poluge se moraju dici. To je sve povezano.

@micigen

img1176c.jpg

Da li se baš može izvući samo skidanjem dekne . Možda može da se izvadi , ako je gurnuta samo neka cev . Da bi se stavila nova mora poklopac dole unutra je vezana za "crnu kutiju" .

Pozdrav drustvo imam jedno pitanje za poznavaoce zetora.Imam zetora 7745 ali nije turbo koja je razlika izmedju obicnog 7745 i 7745 turbo naravno sem sto ovaj ima turbinu? Mislim na razliku klipovi,radilica,pumpa, dizne i dali postoji mogucnost da se na obicnog 7745 ubaci turbina . Hvala unapred.

Ista je oznaka motora, kao i precnik klipa. Razlika je u snazi, sto je i normalno.
Bez turba ima 73hp, a sa turbom 81hp.
Na svaki traktor moze da se stavi turbina, pa naravno i na tvoj. Okaci nam neki snimak ili sliku ako imas.

nudi mi se zetor 6718 za kupovinu ali o njemu ne znam nista,listao sam iskreno 140 stranica unazad i ni sam nigde nasao neke karakteristike o njemu ili sam nesto prevideo,interesujeme potrosnja,ks,koja im je realna cena za 79,80 god. bez kabine u dobrom stanju,uglavnom se spominju 2xxx,3xxx,...7xxx i oko ovog modela ali konkretno o njemu nema nista pa me interesuje vase misljenje o njemu

Nazad
Vrh