Ursus
Član
Odnesi dobrom majstoru da navri specijanom elektrodom-dosta tvrdjom. Ja na svom ursus navario, ima 7-8 godina i dan danas radi bez problema. Obicna elktorda je slabo resenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala ! kada sam ovo sve skinuo jel bi mogao jos sto sta da uradim sem gumica, karike i filtera ! jel se lepi dihtung kada vratim poklopac naravno nov sam kupio ?
hvala ! kada sam ovo sve skinuo jel bi mogao jos sto sta da uradim sem gumica, karike i filtera ! jel se lepi dihtung kada vratim poklopac naravno nov sam kupio ?
Ma nije problem to. U Banja Luci ima firma koja to radi nazubljavanje al ne znam hoceli biti problema hoćel to slabo držati. Ja sad moram kupiti novi dif.oko 500 mraka zbog toga. Imam bolji račun odnijeti u firmu da se obradi.Najmanji problem je navariti kandže na dif. Veći problem ih je obraditi tj. obraditi da svaki zub hvata jednako . To se može odraditi samo na glodalici sa podeonim aparatom , što nije neka nauka ako ima ko da uradi . U suprotnom će opet iskakati .
Sajlu za rucnu narucis za nekih 350 din. Ja sam moju menjao pre nekih 10ak dana.
Narucis, zamenis i gotovo. Ne treba ti mera u santimetrima
Pozovi krokus iz Goloboka. Imaju uglavnom sve za zetore.
Ovakav identican ali bez serva prodaje se u selu al za 2000e manje nije od trgovaca i potpuno dobra masina.