Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa mislim zbog tereta, posto vozim prikolicu s jednom osovinom. Sav teret na poteznici, pa zato.
pozdrav svima..
imam problem sa rezervoarom na zetoru 47 18 curi, a probijen je negde tu gde prolazi volan kroz njega.
e sad probali smo da skinemo volan ali je on toliko zapekao da nemogu da ga skinem, a kako drugačije da skinem rezervoar, jedino da ga isečem ili jel imate neku ideju ili savet....
Lupaš gluposti, kolega Zetor 3511 S je u pravu. Motori su u detalj isti.Onda je u PVP razlika.
Imaš radapciger za volan, ako nejde ni sa njim onda trebaš odlučiti jel ti jeftinije da kupiš kolo upravljača ili osovinu volana.pozdrav svima..
imam problem sa rezervoarom na zetoru 47 18 curi, a probijen je negde tu gde prolazi volan kroz njega.
e sad probali smo da skinemo volan ali je on toliko zapekao da nemogu da ga skinem, a kako drugačije da skinem rezervoar, jedino da ga isečem ili jel imate neku ideju ili savet....