Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marko kada baca crni dim tesko mu je i treba ga ubaciti u nizu brzinu. Bez obzira koliko je sporo, oranje mora da se radi prema trenutnoj situaciji. Lepo je orati brzo, ali ne ide uvek tako lako kako mi hocemo. A izgleda si kao i ja malo vremena, pa da se sve zavrsi sto pre. U svakom slucaju zetor je dobra masina, ali nista nije svemocno. Polako, da nesto ne slomis u oranju, bolje dan duze oranje, nego 7 dana kasnije. Nekad je i 5 km brzo oranje, a nekad i 7 km sporo.Nije da nisam verovao, nego mi je to neverovatno
Da moram da orem 5om sporom, odmah bih prodao ovaj i kupio jaci traktor. Ne bi postojao ni jedan razlog da ne uradim tako nesto. To je samo mucenje masine i gubljenje vremena.
Kada ubacim u drugu brzu iz trece, cini mi se kao da sam odmah izgubio duplo vremena u oranju, tj sve postaje jako sporo i dugotrajno.
Otprilike, druga brza na nekih 1700rpm ide oko 5.5-6km/h a treca brza oko 8,5-9. U trecoj brzini, prosto se vidi kako pozadi samo prsti od oranja, traktor je lepo zaleteo i samo brise, ali nazalost trazi gas skoro 2000rpm i izbacuje crni dim tj zapinje dosta, a to ne mogu da gledam.
Komsija ja nemam 82-u nego 552 koji ima 61 ks znaci moze se reci da su blizu sto se konjaza tice ali rus je bolji u oranju i spremanju
Dobro ide trećom brzom dubina po potrebi malo teže za repu ali ide to je dubina 30-32 cm za kukuruz i ostalo ide lakše. Pre toga sam imao neki ja mislim ako negrešim 755/2 imt ni za ku..c nije valjao.Vogel je naštelovan na 35 cm.Zlatko kako vuce zetor vogela, na koliko je nastelovan i koliko duboko ores?Sta si vukao sa zetorom pre vogela?Pozdrav
A sta ce reci menjac na 110 ks...
A sta ce reci menjac na 110 ks...