Kremator
Član
Sta predstavlja "kapak" na sred haube?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta predstavlja "kapak" na sred haube?
To je 5211 i 5011. Zvao sam ovih dana oglase i raspitivao se za te modele, cena se kreće od 7500 pa do bezobraznih 9500 evra za traktor od 47ks. Što je puno puno je za traktor od 20 i više godina.
Tozo otvori oglase Hrvacke njuskalo,tema zetori , prodaje tip i salje postom 400 evra konplet, punpa ,rezervar,gurajuca spona i klip. Ja sam to ugradio pre 5 godina i sluzi dobro odma drugi traktor na 7011
ovo je 5011koji ti je ovo nevidi se 5 pa navise
Marko poredjenje sa serijama x0xx i x2xx nemoj da racunas jer se tamo malte ne ni motor ne cuje.Drugari, posle 15 dana sam preuzeo traktor.
menjač kompletan, zamenjeni svi lezajevi, 3 osovine, druk ležaj, lezajevi prednjih točkova, skidane čizme, sredjene kočnice....i da ne nabrajam dalje.
nema više krcanja, ispadanja brzina itd.
problem- i dalje je bucan zapravo, prebucan je preko 1,5k. Mislio sam da posle uloženih 500e u delove i 200e za rad, da ću biti miran i slušati samo motor.
opet zuji diferencijal na visokim obrtajima, i zaboli glava od buke.
da li je to tako kod ovih modela, ili ne bi trebalo?
ne radim puno zemlje i bitno je da je traktor ispravan, al jbg ako moram da oren sa cepovima za uši svaki put, ili bilo šta da radim.
ajd neka piše neko svoje iskustvo, i neka da neko poredjenje sa novijim modelima tj serija X0XX, X2XX
Ima kod "Lazara" iz Zrenjanina komplet za servo , cena je oko 400 evra , idi na njihov sajt ,imaju internet prodavnicu pa možeš videti kako izgleda.Ugradio bi servo na zetora 7011,dal zna neko da ima neko ko to radi ili gde ima da se nadje i pošto bi to bilo ?
Ima kod "Lazara" iz Zrenjanina komplet za servo , cena je oko 400 evra , idi na njihov sajt ,imaju internet prodavnicu pa možeš videti kako izgleda.
http://www.lazaro.co.rs/index.php?p...ategory_id=62&option=com_virtuemart&Itemid=54[/QUOTEHvala Petre,ovo mi je još bolja varijanta.