Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi se prijatelju menjac raspada,to sto ti izbacuje iz reduktora je zato sto ti je propao iglicasti lezaj na osovini na gornjem snopu .Otvori poklopac menjaca pa baci pogled ,prodrmaj malo gornji snop pogledaj zupcanike mislim da ces da se iznenadis.sve sam to proso sa ursuzom 355 ne pricam napamet.Kako se prilazi tom osiguracu?
Kompresor radi odlicno. Kada je upaljen, lepo nabije pritisak na oko 5,5-6 a onda povremeno pssss-ne tj ispusti visak. Kompresor je iskljucen uvek. Nisam imao potrebu za njim, samo kada sam pumpao gume i isprobavao da li radi.
- - - - - - - - - -
Transmija je isto po meni glavni krivac. To je buka nedaj Boze! Kosio sam juce 2,3ha i stvarno me je zabolela glava, i to ne zbog vrucine. Samo se pitam da li je to normalno...
Jel moguce da fali ulje u reduktorima? Hidraulik odlicno radi i drzi tj ima ulje.
Marko,da li se u svim brzinama tako čuje.tako mi je taj zvuk poznat