Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze taj drugi da nemoram poklopac hidraulike skidati!Imas dva nacina da ga razdvojis.Za jedan moras skidati poklopac hidraulika a za drugi nemoras.Koji te interesuje.Inace ovaj bez skidanja poklopca hidraulika meni je drazi za rad i obicno tako razdvajam mjenjac.
Moze taj drugi da nemoram poklopac hidraulike skidati!
zetor 2511 trosi poprilicno 50% manje od imt 539
Nisam imao takva iskustva , mada 2511 kojeg sam ja vozio i nije bio baš u dobrom stanju .
Po meni imt 539 bi bio najbolji, a sto se tice udobnosti od ovi sto ste nabrojali nije nijedan udoban.
@lisnik,da li moze uputstvo sa skidanjem poklopca hidraulike-za moj zetor zbog iskacenja reduktora?[/QUOTE
Kolega @Spasoje ti je objasnio teoretski a ja cu samo da to potkrijepim slikom.Odvrni maticu oznacenu na slici i to je to.
ja koristim pumpu za navodnjavanje sa zetorom 5011,, i možeš koristiti kardan preko mjenjača,, ubaci se ručica za spori i brzi hod u neutralan položaj i poslije ubaciš u 4 brzinu i na jedno 1500 obrtaja motor i tjeraj,,Pitanje za vlasnike zetora i one koji se u njih razumeju. Da li je kod zetora kao što su 4718 i 5011 kardan brži nego na imt 533? Da li se kod njih može preko menjača regulisati broj obrtaja kardana ili su me pogrešno obavestili? I da li neki stariji modeli imaju istu mogućnost? Pitam zbog korišćenja pumpe za navodnjavanje.