djendrag
Član
Prije nekih 10 dana sam bio u Agrocopu Kobatovcima i slikao ovog Majora, 77 KS, 51.300 KM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije preprodavac,poznajem ljude jako dobro,tu cenu je stavio pa ako neko hoce da da ok ako ne ostaje za njega.Inace na traktoru je sve maximalno ispravno sad.Bice da je mozda neki preprodavac.. vidim po komentarima njegovih drugova ispod slika..
Milan Nenadovic svaka čast Dejane!!! jel i ovaj na prodaju haha
15. март у 14:42
Dejan Djavo Stankov hvala...jeste na prodaju...
Nebojsa Knezevic a sad metla
Dejan Djavo Stankov nego sta nego metla DD
imam i ja pitanje za vas kolege zasto taj major ima za 8000e nizu cenu nego proxima iste snage,sta je razlika?
AgroPijaca - polovni traktori iz uvoza i ostala agrotehnika na jednom mestu! Polovni standardni traktor Zetor Zetor Major 80, godine proizvodnje 2013, ima snagu od 77 KS (57 kW) i bio je u upotrebi 0 radnih sati. Ovaj standardni traktor iz uvoza kosta 25000 EUR bez 27% PDV-a bez troskova transporta, carine i PDV-a. Standardni Zetor traktor Zetor Major 80 ima sledecu dodatnu opremu: Brzina: 30 km/h, Broj okreta kardan 540/1000, Pogon na sve točkove (4x4), Pneumatska kočnica, Kabina, Klima uređaj, Sinhroni menjač.Ja imam proximu 70,ona je bez prednje vuce,i uporedio sa majorom.Kod mene je sediste za suvozaca na rasklapanje sa sundjerom i meblom,jednostavnije su komande,nema spoljnu hidrauliku kod mene su klipovi 75mm i imam spoljasnju kontrolu hidraulika.Kod mene je ima dve brzine kardana kod njega jedna.Kod mene ima brdo radnih farova kod njega nema ni mesta za druge prekidace.Tegovi na zadnjim tockovima.Moja pumpa dize 3600 kg,a njegova 2500 kg.Ovo sam ja primetio,mozda nisam skroz upravu,ali najbolje je da se zove agrovojvodina direktno.Sve ostalo je manje vise isto.