Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li na zetora može da se stavi brzi anlaser i ima li neko predstavu koliko koštaju.
7045 je tu po snazi i motoru gotovo isti kao 7245 (65Ks i 66KS, isti klip, ista zapremina, 12Nm više obrtnog momenta za 7245). Potrošnju u oranju nisam mjerio ali mi se čini da nije veliki potrošač a oraj je sa premalim plugom za sebe (2x10"). Ako si slučajno gledao 7245 sa PIK-a sa onom čudnom kabinom, bjež od njeg što dalje, Taj traktor je porijeklom od Rakića, pa je imao vlasnika u Bijeljini (mjesec dana) pa ga je taj prodavao 6 mjeseci (nije ništa radio sa njim) pa je prodat i taj novi vlasnik ga je stavio na PIK posle 15 dana. Gledam sam taj traktor kad je bio u Bijeljini, uvoz iz Amerike, užas. Daj mi oglas da vidim jel to taj traktor, da se ne zaje*beš.
Sad sam i ja ga trazo skinut je sa pika
Probao sam danas nekoliko puta da skinem katalog, registrovao se, ali neće.
[/URL][/IMG] samo moras da skines sliku da bi je uveco.
na ovom traktoru se nalazi nekakav mehanizam koji nemozem da definišem nikako a mislim da je u sklopu kvacila , glavnog ili kardanskog nemam pojma
ova rucka koja se nalazi ispred lijevog koljena vozača je vezana za polugu noznog kvacila i nema ama baš nikakvu funkciju , čini mi se da bi ta polugica odozgo sto ide trebala biti zakacena za ovu sledecu polugicu na kojoj se nalazi ova opruga a preko ove klackalice ide poluga talje nazad negdje na jenjač sa strane kod lijevog točka otprilike
Ako ti je polugica dole onda prilikom pritiska na pedalu razdvaja samo lamelu vožnje ako ti je gore onda razdvaja i kardan.
Trebalo bi da radi kako ti je tibor napisao:
Kad uključiš ručicu na dole onda se kvačilo lakše stiska nego kad je ručica gore...
Tu ručicu nemaju svi 4718.... Samo zadnje godište pre pojave 4911 Starija godišta imaju dvostruko kvačilo na pedali, stim da ima mala ručica sa kojom može da se uključi da kvačilo radi kao dvostruko ili kao jednostruko! U jednom položaju te male ručice kvačilo radi kao jednostepeno, a u drugom položaju te ručice kvačilo je dvostepeno...
ako nemaš kvačilo kardana ručno, a kako si pisao shvatio sam da nemaš(oko 20-25eura, i rastavljanje traktora na pola i da se ugraditi) onda kod ukopčavanja kardana koristiš nožno kvačilo, a ono ako je pravilno naštelovano onda prilikom pritiska na pedalu prvo razdvaja lamelu vožnje pa tek kad stisneš dublje pedalu, onda razdvaja kardan!