BATONI
Član
A ja govorim da su te gume na tom traktoru neupotrebljive za poljoprivredu jedino ako imas jos jedan komplet tockova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja govorim da su te gume na tom traktoru neupotrebljive za poljoprivredu jedino ako imas jos jedan komplet tockova
Nego? Inace ovaj Zetor doso iz cenejaKo ima para neka baca ,neces moci pola poslova da obavljas snjim a proizvodaci stavljaju gume namenski..A ti stavi sta ti volja..Tibore kojom kosis nije valjda cetvrtom brzom sa 195 cm..
5945 bio dok imao prednju vucuTibore koji je to Zetor 59 ili 6911.Vidim nalepnicu ali...to nije to.
Ja imam dva traktora pa bih, da mogu to da priuštim, na Zetora stavio široke radijalne gume. Mnogo manje se gazi zemlja, radijalne gume bolje vuku, udobnije, ljepše. Ionako sve poslove u medjurednoj obradi i prskanju radi mali traktor pa bi mi na Zetoru široke gume savršeno odgovarale jer on sije, vuče sjetvospremač, sav teški transport, kosi, balira...sve poslovi gdje se zemlja mnogo gazi.
Jel neko obratio pažnju o kojoj dimenziji guma govorim? 540/65R30.
Ta guma je ISTA kao 16.9-30".
ISTA, potpuno iste visine, samo šira. Radi se o radijalnoj gumi sa metričkim mjerama. 16.9-30" u metričkim mjerama je 420/85R30. 540/65R30 i 420/85R30 se u visini razlikuju za otprilike 5-6mm i smatraju se medjusobno zamjenjivim.
ja govorim o ŠIRIM gumama. Ne gumama sa većom VISINOM.