Vozio sam taj traktor kad sam ga gledao, pola sata sam ga isprobavao, bio mi usput pa me zanimalo. Traktor je bio grob: motor je bacao naveliko naftu na auspuh, sav je bio otvaran jer se na sve strane vidio crveni silikon, mastan, dimio je kao lokomotiva, imao ulja u vodi, volan je imao kilometar lufta iako ima orbitrol, prednji most je bio klimav i lupao je do besvijesti, kabina nije originalna vec je pravljena i to loše, ručice mjenjača su bile rasturene i jedva je mogla da se "pogodi" neka brzina, ručice za reduktor i uključivanje kardana nisu bile vezane nizašta, slobodno su mlatile naprijed-nazad. Kažem-traktor je bio grob, pored svega motor je bio prefarban četkom i to ofrlje. Uvezen je iz Amerike i mislim da znam i ko je to uradio jer sam imao priliku da vidim te traktore kada su ih vadili iz kontejnera - vjeruj mi, onakvo nešto ne može riječima da se opiše. Ako je neko spreman da plati 16.500 za traktor sa isječenim i ispucalim gumama (sve 4), da mu potom radi generalku motora i mjenjača i praktično svega ostalog, samo naprijed. Ne znam u kakvom je traktor sad stanju ali znam kakav je bio i znam da ga je sadašnji vlasnik stavio na oglase odmah nakon kupovine. Zbog toga sam upozorio prijatelja sa foruma jer sam mislio da ga je gledao a ne bi mi bilo drago da ga neko sa foruma uzme i propadne na njemu.