Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ciro imam ja 3511 77g.nije tacno da nemoze da nosi bez upaljenog kardana. kod mene nosi normalno bez problema.
neznam starije serije kako je snjima?
Koliko polozaja ima rucica za ukljucivanje kardana kod tebe?Koliko polozaja ima rucica kardana kod 3511?
Naravno da dize kad mu neradi kardan.Hoćeš da kažeš da kad neradi kardan ti dižeš bez problema...
jel nema nikakvi problema sa tom prednjom vucom,odlican.Evo moj 3545 iz 1977, uvezen iz Norveske, ima grijanje u kabini, motor mu vrlo slican motorima 4701 i 4901..
Evo sema za ukljucivanje pumpe hidraulika i kardanskog vratila
1.Radi samo pumpa hidraulika(dize-spusta a kardan nije u funkciji)
2.Radi i kardan i hidraulika
3.Neutralan polozaj,ne radi ni hidraulika ni kardan
4.Pogon preko tockova.
Tacno...u poredjenju sa John deere 160 ks,slabiji je...ali u poredjenju sa 1221.3 rusom-ocigledna razlika...jedino sto oni svi dime,kao veliki imt,pa deluje da manjka snage-zato i pitam clana PgKrnac,na sta mi opet nije odgovorio...U pravu si PGKrnac u radu u poredjenju sa nekim drugim traktorom deluje kao da ima manje konja.NPR Nista vise nemoze da uradi od Rusa 1221 cak je mozda i slabiji.
Seco 18 litara u motor ide ako se dobro secam.Kad pustas ulje obavezno ispusti i iz hladnjaka ulja.
jel nema nikakvi problema sa tom prednjom vucom,odlican.
Na malim zetorima nije tako. Kod mene ima 3 polozaja i nema rada hidraulike bez okretanja kardana.
Samo teška vuča kod zetora je prava vuča.
neznam dal mislimo isto ali i kad nepalis kardan on se pomalo vrti,dohvatis ga rukom on stane,to ne racunaj u rad kardana. naprimer meni se pomalo sporo vrti uvek i ugasen al to nije to pa neki kazu nemoze da radi bez kardana. pricam konkretno o 3511 a isto se desava i ostalim gledo sam.
dok kad ga upalis on vrti bas brze dosta,od tog nevazeceg.