djordjealeksic
Novajlija
zna li neko gde bih mogao da kupim prednji vucni most od zetora 6945,ili ako postoji neko ko ugradjuje prednju vucu na traktore,hteo bih da ugradim na moj Zetor 6911...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dodji kod mene u Banja Luku prednja vuca kompet ti dodje oko 2-2500e kako se pogodis uglavnom ih ima
mozes dogovorit da skines svoj prednji trap i doneses u zamjenu nije to bozije slovo ugraditi a vuca komplet ti je most tockovi izlaz rucica i kardan
plug 3+1 pa vidi trebalo bi da ideFALA DRUGARI...Traktor sam kupio u selu od Mitica...platio sam ga 10100e,1988g. uvezen je i Poljske nije radio kod nas,motor dobar prednja vuca radi zec kornjaca radi,nova instalacija,ofarban,gume zadnje lose ima tri brzine...Za sad planiram da kupim neki spremac od 5,5m i neki prevrtac e sad dal ce biti tri ili cetiri brazde to neznam...
Motor ima snage,nije mu tesko,ali se desava da relativno brzo proklizi kad je malo teze oranje a vlazna zemlja.To se meni desavalo ali nemam ovoliko tegova napred kao kod clana Seca,a traktor je dosta dugacak i treba mu sto vece opterecenje napred.seca kupi 4 brazde ako 160 konja nemoze da vuce zapali ga odma ali moze u svim uslovima