MOMOSARIC
Član
Čovjek je u pravu , lijepo je reko da je sjedio u kafani . Garant su i žene koje su prolazile bile sve bolje i bolje kako je vrijeme prolazilo u kafani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za te pare ce se sazali neko i na mene za 7011 a za tabe tesko...
evo mi slika iz oglasa,stoji tamo duze vreme ko ureknut a najvise zbog loseg glasa koje bije selo sa trgovcima http://www.polovniautomobili.com/oglas2249343/zetor_7011/Hajde stavi koju sliku.Možda se neko i prevari (na pr. Ja).Najveći je problem kod tebe,mesto prodaje.Ja lično imam loše iskustvo.
U mom kraju postoji jedna poslovica: Ko je kupovao u Dolovo taj je bolov'o
Dolovac ovo se ne odnosi na tebe vec na one cigane sto nude traktor cim vide coveka koji nije iz Dolova....
Evo ovako sa 222 berem 4spora kolko god da je jak kukuruz,ove godine brao sam 1 brza i 5 spora potrosnja oko 8l na kj. inace kad berem 4 sporom potrosnja 10-11l po kj. sto se tice branja bices prezadovoljan jer je okretan,tih ,udoban i netrosi mnogo,e sad za potrosnju u transportu nemogu to da ti kazem jer zavisi od mnogo faktora.Dolovac kako ti se pokazao 7011 sa beracem kojom ga brzinom vuces i kolika mu je potrosnja?Ja sam uzeo 7011 a planiran je za transport i beraz zmaj 222 pa me interesuje dali ce biti dobar u berbi!
Al to ti je kad se svi vi sa strane zalecete na traktor 2000 i neko godiste za 1500evra,gde je tu logikaU mom kraju postoji jedna poslovica: Ko je kupovao u Dolovo taj je bolov'o
Dolovac ovo se ne odnosi na tebe vec na one cigane sto nude traktor cim vide coveka koji nije iz Dolova....
Svi traktori koji imaju mogućnost pogona kardana preko menjača ,trebali bi da mogu na taj način vratiti berač u nazad.
.Ja kad pršćem sa IMT-OM ,oturim onu ručicu dole i ide preko menjača .E sad za rikverc nisam siguran pa se izvinjavam ako sam pogrešio.
Pa IMT ne moze