Bi Zeleni
Član
kakav je zetor super 50?jedan mi je zapao za oko ali nisam bas neki ljubitelj zetora? jel vredi 2000e u super stanju?pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo je to para za superasa u kakvom god super stanju da je!kakav je zetor super 50?jedan mi je zapao za oko ali nisam bas neki ljubitelj zetora? jel vredi 2000e u super stanju?pozz
Imam frezu sa motorom lombardini 520 i pokojni deda me je naucio da tu sipam malu ulja .. A sada vidim da zapravo treba malo nafte da se sipa.. U svakom slucaju je pusilo prilikom prvog paljenja
Sada mi je jasno kako dugme funkcionise. Naucio sam tog dana kod kupovine kako se dugme koristi, ali sada i vidim u cemu je fora.
Po logici, ako sa dugmencetom ne upali i ako malo izvergla, trebalo bi da bude sve ok ako ponovo stisnem dugmence. Ne bi trebalo da "presisa"
Ne moze da presisa i ako je motor i PVP ok dugme ce ti trebati samo zimi da nemucis alnaser.
Di nade pored tolko Zetora bas njega..kakav je zetor super 50?jedan mi je zapao za oko ali nisam bas neki ljubitelj zetora? jel vredi 2000e u super stanju?pozz
Hm, nije u pitanju popravka, vec zamena krova, hocu umesto starog krova da nabacim ovaj dublji i lepsi. Stari krov je em plitak em od mesavine plastike i staklene vune. Ili si mislio da mi neko savije plastiku po meri(umesto lima?)A sto ga nepopravis sa plastikom ..
Ima u vrscu na pavliskom putu neka firma koja se bavi savijanjem limova, pa cu (ako nigde ne nadjem krov) da tamo radim savijanje, posto treba i okapnicu, bolje da mi oni to saviju. Tada ce naravno morati da bude pravougaon.Mozda bi i neki limar mogao da ga napravi,oni to znaju kako ne verujem da ne bi moglo.